Tak Toníček je boží!!!! To máte doma veselo. Dcera říkal, že dnes potkala 10m štěně labradora a jezevčíka. Prý už roste jen do délky ![]()
Edit 10-ti měsíční......![]()
Tak Toníček je boží!!!! To máte doma veselo. Dcera říkal, že dnes potkala 10m štěně labradora a jezevčíka. Prý už roste jen do délky ![]()
Edit 10-ti měsíční......![]()
Chvíli jsem přemýšlela, jak to s těmi 10 metry myslíte, pak mi to docvaklo :D
To je ale úžasný šilháček!
Toníček je b-o-ž-í!!!!
Friga mi opet "pomaha" pri strihani latky na saty. ![]()

@ionicera Tonicek je roztomily! Hned bych ho podrbala ![]()
Šiš ten je muchlací! Krásnej Toník! ![]()
Chvíli jsem přemýšlela, jak to s těmi 10 metry myslíte, pak mi to docvaklo :D
Tak jsem to upravila , 10 metrů jezevčík by byl fakt příliš.![]()
Friga pomáhá držet látku na místě. Nechce, aby ti jezdila po podlaze. ![]()
Toníček je úžasný
To je ale úžasný šilháček!
Vy jste jak moje máma. Když ho viděla, tak prohlásila- ježiš, vždyť von šilhá. ![]()
Jinak všem moc děkuju za reakce, nejraději bych přestala chodit do práce a stále ho sledovala. To štěněcí objevování světa je úžasný.
Vsechna stenata trochu silhaji! A i proto jsou tak roztomila
no to je roztomile hunate klbko! :-)))
konecne nastava oblubene prechadzkove obdobie!
3 minutky za domom...

Zunka pozuje :-)

ja sa snazim, aby Zunka pozovala ![]()

...a potom isiel Black, ale kedze som si dala dolu sveter, nemala som telefon... tak B. nabuduce :-)
Zunka jak pózuje! ![]()
ale kolko ma to stoji pamlskov
mam velku radost z kazdej dobrej fotky, lebo vacsinou su vsetky bud Zuna v pohybe, alebo rozmazane ![]()
Krasny plysak![]()
Děkuju mnohokrát, ale zrovna tuhle nám vet nedoporučil ![]()
uklízím klece, Zuzan s Můrou lezou po sousedovic a pruděj Kyselinu, kterýho před 14 dnima zmastili tak, že si na tu nohu furt pořádně nestoupne. "nechte toho, chytne vás kočička a ode mě dostanete na pr*el", vyhožuju jim.
"Au", řekne na to Mikoušek.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.