a tenhleten!!!

a tenhleten!!!

ou jeee... duo rufík goliáš mají průůůser ![]()
![]()
ovšem goliášek se tváří, že tě má dost na háku ![]()
Sú to zlatíčka ![]()
![]()
Rufík se tváří jako chudáček, kterého ten zlý kocourek svedl k nepravaosti. ![]()
![]()
Zato Goliáš má výraz: "Zkus mi něco říct a udělám ti něco mnohem horšího!" ![]()
![]()
Netvrdilas vcera, ze jsou to milacci? ![]()
Co to byla za rtenku, jake jsou skody?
Jinak, kdyby tedy nekdo chtel videt Inkousta v reportazi, tak je to na strankach Primy - posledni dil poradu Ocima Josefa Klimy a treti reportaz. Ale na zacatku je reklam asi tri miliony. Trochu tam koktam, mistama.
Super, určite sa doma pozriem ![]()
Šmajrá, to si máš uklízet, dyk se ta ubožátka mohla otrávit!![]()
Přesně tak. Jako by mohli za to, že je panička takovej bordelář!
goliasuv vyraz hovori jasne: jo tak ty sis myslela ze po sobe nebudes uklizet joo?!![]()
Miláčci to jsou, ale někdy mě pěkně štvou, jakmile je něco novýho nebo pěknýho, hned to někde poškrábe, sežere nebo pobleje...![]()
rtěnka drahá nebyla, alverde z DM asi za 50,-, ale byla fungl nová a líbila se mi (cranberry). Spíš bude horší to vyprat z tý postele, vypadá to, jakoby tam někoho zavraždili, akorát je to mastný...chjo!!!!

tak aspoň, že jsem se s ní stihla namalovat aspoň jednou...![]()
Goliášek mě má úplně na háku :-D
Rufík se tváří vždycky jako chudáček, ale straka zlodějská je to!!! Kapesníky, fusekle, kolíčky na prádlo, papíry, vlnu na pletení, všechno posbírá!
Chcel sa ti páčiť, a ty takto? Nabudúce si veci upraceš poriadne. :D![]()
jenže ten hajzlík kočičí je schopnej to vychmátnout odkudkoliv...:-D
by mě zajímalo, proč to ty kočky takhle shazujou, kolegyně říkala, že museli mít ve skříních oblečení srovnaný do komínku a nádobí nechat na stole maximálně půl hodiny, jinak kočička začala úřadovat :-D
Sousedů kocour teda chodí hrabat taky rád, musej mít na všech skříních lígry, my teda oblečení v godzillím dosahu nemáme, ale do prádelníku, ve kterým je taková všehochuť a kterej má místo úchytek otvory, chodí ty svoje oranžový pracičky strkat moc rád a zkoušet, jestli drápem nenabere něco, co by šlo vytáhnout ven
a tenhleten!!!

Jestli budeš zase žalovat na tom fóru, příště to bude router! A nezapomeň, že máš černej puntík za tu věčně prazdnou misku!
jenže ten hajzlík kočičí je schopnej to vychmátnout odkudkoliv...:-D
by mě zajímalo, proč to ty kočky takhle shazujou, kolegyně říkala, že museli mít ve skříních oblečení srovnaný do komínku a nádobí nechat na stole maximálně půl hodiny, jinak kočička začala úřadovat :-D
Sousedů kocour teda chodí hrabat taky rád, musej mít na všech skříních lígry, my teda oblečení v godzillím dosahu nemáme, ale do prádelníku, ve kterým je taková všehochuť a kterej má místo úchytek otvory, chodí ty svoje oranžový pracičky strkat moc rád a zkoušet, jestli drápem nenabere něco, co by šlo vytáhnout ven
pred strcenim do pracky mastna mista trochu polit obyc jarem a idealne na vyvarku, mozna bude stacit jednou... mozna:-/
zjevne byla dobra:-))
Cheeky sa nenašla. Už som si aj poplakala a susedia si musia myslieť že mi šibe, ked chodím po večeroch po vonku a volám "čikičikičiki". Máme teraz iba Elzu a to je tu zrazu tak prázdno. Nič večer neskočí na kľučku až zmrzne od ľaku krv v tele a Elza vyletí ku dverám ich otvoriť. Nikto nepozerá cez okno dnu ked obedujeme. Žiadna packa ma nechytá po tme za nohu, ked idem v noci do kupelky. Elzu nikto neprefacká ked je drzá,.....

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.