delaji to protoze je to bavi:-)
kocuri si treba 14 dni daji pokoj a pak sezerou papiry ze stolu a prevrati do toho vazu s kytkama nebo obzerou vsechny poupata na velikonocnim kaktusu![]()
delaji to protoze je to bavi:-)
kocuri si treba 14 dni daji pokoj a pak sezerou papiry ze stolu a prevrati do toho vazu s kytkama nebo obzerou vsechny poupata na velikonocnim kaktusu![]()
achjo achjo achjo!
ale to je mi líto.... ![]()
Ach jo. Tohle je fakt to nejhorší, nevědět.
Ach to mi je luto...![]()
Dnes v praci som sa znovu poplakala...preco to pozeram v praci.
To je tak krasne napisane...![]()

To je mi líto. Ach, jo. ![]()
Tak ondatry si davam na seznam, co rozhodne ne :-)
![]()
Jeden neuspesny pokus o praci z domu ![]()

Ach ne
To je mi fakt líto ![]()
To mě mrzí ![]()
chudinka to je mi lito:-(
Ďakujem všetkým za milé slová. No tá neistota je najhoršia. Priznám sa, že by sa mimožno uľavilo už len tým, že ju nájdem niekde, aj ked nie živú. Takto stále človek nevie čo je s ňou.
tak práce neuteče ... a tomuto druhu rozptýlení nelze odolat.
to s Cheeky je mi velmi luto :-(
Je mi to líto. Ta fotka je dojemná. Kéž by se ještě objevila
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.