Jen pro pořádek - žiju. Ale houfujou se, dneska přelétávalo opakovaně pořádné hejno. Je to docela rámus, když letí těsně nad střechou.
Chlpáči a iné
To je fakt jak z Hitchcocka. ![]()
To je, na fotce je tak 1/3 výsledného hejna. Krouží a přibírají další, pak poodletí a frrrr, nálet přes dům na druhou stranu. Stála jsem na balkoně v patře, takže letěli dost blízko nademnou, nebylo přes ně skoro vidět nebe a navíc to udělalo vítr. Jsme tu 10 let a tohle jsem ještě neviděla.

Ještě že nemáme krb! ![]()
Když jsem kdysi ten film viděla poprvé, zrovna nějak začínala zima a přilétali havrani. Dost mi vadilo vidět víc než dva pohromadě ![]()
No jo, krb... ![]()
Kdysi jsem takhle viděla za hluboké noci film Znamení, kde hraje docela významnou roli rozsáhlé kukuřičné pole (ve kterém se skrývají hnusní emzáci). I přijela jsem druhý den za tetou, a co myslíš, že nově nasázeli hned za chalupou... stála jsem v kuchyňce s oknem vedoucím přímo tam na ty kukuřičné širé lány a napadaly mě lecjaké věci. ![]()
Takže chápu naprosto.
Copak nebozatko Oticek - ale chudak ja!
Je už nebožátkům líp? ![]()
![]()
Děkuju za zprávu, to se mi docela ulevilo
.
kukuřičná pole jsou fakt děsivá. pořád šustí a schová se tam i slon, natož emzák...
No nešla jsem tam lovit bobříka odvahy.
Za tím oknem mi to úplně stačilo...
Je už nebožátkům líp? ![]()
Tezko rict. Ja mam ted jinyho mazlika na rozptyleni
a Otik ma jit na kontrolu az zitra vecer, takze dostanu zpravu az pak. Snad bude dobra! Nechtela jsem prubezny info, pac by mi psali i kdyby si Otik jednou skytnul
a tak ted to mam - nevim nic!
A tak.
Druhá zřítelnice.
Ale to bude dobrý, po tom všem bude mít tuhý kořínek. Naštěstí teď je v dobrých rukou krále... no prostě v těch nejlepších rukou! ![]()
Cestou na jogu jsem potkala naprosto uzasneho kocoura![]()

ten je
a kouká na tebe celkem kamarádsky
Jo, ale cicala jsem jak blazen a neprisel, neprisel
ma strasne sympaticky ksichtik
Tak zase vis co, je to pan kocour z vily....![]()
Prave mi volal mlady pan, ze byl s Otikem na kontrole a je to den ze dne lepsi. Mam radost, resp. mela jsem radost az do chvile, nez mi sdelil, ze i tak vrele doporucujou ten vyplach pod narkozou a sono hlavy, tudiz si muzu nachystat (dalsich) sest litriku. No, pekne. Muj drahej Oticek ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje