stes tak treba ja jsem prodavala nenoseny veci pote, co jsem hodne pribrala, proste nakoupeny sezonu pred tim....no a nebo naopak, kdyz nekdo zhubne. Nebo treba kdyz jsi na matersky a vis, ze to par let neunosis, tak aby to mohl nodit nekdo jinej, nez aby ti to lezelo ve skrini...
COSí jarmark
Korsičanka přesně, navíc většinu věcí z COS nosím již několikátý rok bez známek nošení, takže si sice koupím jedny dražší šaty, které dělají parádu déle než nekolikatery levné, které po sezoně vyhodím. Polyester mi nevadí, jsou mezi nimi velké rozdíly, hlavně se nemusí žehlit. Plus teda nakupuji přednostně ve slevách.....
dupali Plus teda nakupuji přednostně ve slevách.....
![]()
stes Mám teď prostě najednou takovej silnej pocit, že se potřebuju spousty věcí zbavit, tak si jako uklidit. Takže pryč jde i třeba spousta knížek, šperků, boty (to mám teda pocit, že mi povyrostla snad noha) atd. U těch šedých kalhot jsem třeba zjistila, že k nim absolutně nemám boty, černá sukně je krásná, sedí mi, ale stejně po ní prostě nakonec nesáhnu atd. Jinak jsem z COSu ještě nevyhodila jedinou věc, že by se zničila. Nákupy jsem si teď zakázala, protože mi momentálně nedělají radost a přesně naopak s každým prodaným (darovaným) kouskem je mi nějak líp. Ale ono se to zase zlomí. Ještě jsem o tom tak včera přemýšlela a když bych se zbavila půlky věcí, tak si stejně vyjma ponožek a punčocháčů nebudu muset příštích pár let na sebe vůbec nic koupit.
tina ty jsi mila..
No ja jsem si oblečení taky zakazala, hodne davam pryc, ale nevydrzim. Jedu z Lindexu se 3 podprsenkama. Jediny co dodrzuju jsou veci do domacnosti, misy, vazy, kvetinace,povleceni,polstarky..
To jsem si nastesti odvykla.
Kora Tak zrovna ty kolektivní mně odešly snad patery, ale vždy po dvou letech, kdy jsem je prala v pračce, i když se měly nosit do čistírny. Ty jeptiškovský mě štvou nejvíc, ale protože je miluju, nosím je i když už nejsou černé. Ty jsem si měla koupit do foroty :-). Ale zase mám některé šatyi víc než pět let a jsou netknuté, i když je často nosím.
Kora moje stále vyzerajú dobre,ale je to tým,že väčšinou robím z domu,tak ich často nenosím a periem ich v rukách.Ostatné Cos veci držia,farba i tvar nezmenená.
Marně přemýšlím, co jsem musela ze šatníku vyřadit kvůli opotřebení.
No, nic ![]()
A to mám všechno (kromě nějakejch džínů) od cosáků, z arketu nebo jinejch bratrskejch obchodů jako je weekday nebo other stories (přičemž cosáci vedou), prakticky až na spodní prádlo v jinejch obchodech nenakupuju. Ale dávám si pozor na složení, spolíhám na jejich bavlnu...
Kora ach
zelený kolektivní s balonovou sukní...pietně je uchovávám v šatníku a jo,jsou jeté...myslím,ze zadne šaty jsem tak nevynosila,jako tyhle..samo jsem je prala,ted si rikam,ze trebas kdybych je nosila do cistirny??...a těch komplimentů
....to jsi je jako surově mrskla do popelnice???![]()
barbucha cosí bavlna mi připadá fakt kvalitní,ale poslední triko se mi srazilo na délku...což mě překvapilo
Maureen ne, nemrskla, dala jsem je do kontejneru pro Červený kříž, bůhví kde je jim konec ![]()
Kora někomu ještě udělaly radost
,ale já bych je ještě zrecyklovala jako střih na nové ![]()
Chm, mně se srazilo jen lněný triko, který jsem vrzla do sušičky ![]()
barbucha noooo,tak to by se dalo akceptovat-když sušička...ale já to svoje do sušky nedala...
Kora ach
zelený kolektivní s balonovou sukní...pietně je uchovávám v šatníku a jo,jsou jeté...myslím,ze zadne šaty jsem tak nevynosila,jako tyhle..samo jsem je prala,ted si rikam,ze trebas kdybych je nosila do cistirny??...a těch komplimentů
....to jsi je jako surově mrskla do popelnice???
mám, stále mám a s těmi komplimenty máš pravdu
Catherinne já jsem si na tebe vzpomněla,ze je máš taky
ale plánuju je opět vytáhnout...v domnění,ze je nikdo nebude z blízka studovat![]()
Maureen to víš že nebude, jen je vytáhni. Mohli by zase nějaké ušít, ne furt nějaký stany ![]()
Catherinne viď
já pořád dychtivě čekám na zázrak,že je ušijou znovu![]()
rozarka já na ně střih mám, není úplně do detailu stejný, ale výsledek vypadá hodně podobně. Možná bych ho i našla, ale čas nějak není.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje