COSí jarmark

23. srpna 2018 21:21
Offline 711990
18274 příspěvků moje polička 09. března 2022 11:30

stes tak treba ja jsem prodavala nenoseny veci pote, co jsem hodne pribrala, proste nakoupeny sezonu pred tim....no a nebo naopak, kdyz nekdo zhubne. Nebo treba kdyz jsi na matersky a vis, ze to par let neunosis, tak aby to mohl nodit nekdo jinej, nez aby ti to lezelo ve skrini... 

Offline dupali
466 příspěvků moje polička 09. března 2022 11:33

Korsičanka přesně, navíc většinu věcí z COS nosím již několikátý rok bez známek nošení, takže si sice koupím jedny dražší šaty, které dělají parádu déle než nekolikatery levné, které po sezoně vyhodím. Polyester mi nevadí, jsou mezi nimi velké rozdíly, hlavně se nemusí žehlit. Plus teda nakupuji přednostně ve slevách.....

Offline Korsičanka blogger
13356 příspěvků moje polička 09. března 2022 11:51

dupali Plus teda nakupuji přednostně ve slevách.....

Offline tina
6233 příspěvků moje polička 09. března 2022 12:37

stes Mám teď prostě najednou takovej silnej pocit, že se potřebuju spousty věcí zbavit, tak si jako uklidit. Takže pryč jde i třeba spousta knížek, šperků, boty (to mám teda pocit, že mi povyrostla snad noha) atd. U těch šedých kalhot jsem třeba zjistila, že k nim absolutně nemám boty, černá sukně je krásná, sedí mi, ale stejně po ní prostě nakonec nesáhnu atd. Jinak jsem z COSu ještě nevyhodila jedinou věc, že by se zničila. Nákupy jsem si teď zakázala, protože mi momentálně nedělají radost a přesně naopak s každým prodaným (darovaným) kouskem je mi nějak líp. Ale ono se to zase zlomí. Ještě jsem o tom tak včera přemýšlela a když bych se zbavila půlky věcí, tak si stejně vyjma ponožek a punčocháčů nebudu muset příštích pár let na sebe vůbec nic koupit.

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 09. března 2022 13:06

tina ty jsi mila..

No ja jsem si oblečení taky zakazala, hodne davam pryc, ale nevydrzim.  Jedu z Lindexu se 3 podprsenkama. Jediny co dodrzuju jsou veci do domacnosti, misy, vazy, kvetinace,povleceni,polstarky..

To jsem si nastesti odvykla.

Offline Kora
příspěvků moje polička 09. března 2022 20:08

Já teda z COS už musela vyřadit zelený kolektivní s balonovou sukni, což mě se.e neskutečně,  ale už byly fakt hodně jetý.  A pak ty jeptiskovsky černý,  co je má namátkou 999 , pecka a určitě spousta dalších, u těch mi přijde, že ta černá se sepira.  A to je nenosím ani neperu nijak často.

Offline 999
19482 příspěvků moje polička 09. března 2022 20:52

Kora Tak zrovna ty kolektivní mně odešly snad patery, ale vždy po dvou letech, kdy jsem je prala v pračce, i když se měly nosit do čistírny. Ty jeptiškovský mě štvou nejvíc, ale protože je miluju, nosím je i když už nejsou černé. Ty jsem si měla koupit do foroty :-). Ale zase mám některé šatyi víc než pět let a jsou netknuté, i když je často nosím.

Offline pecka
6155 příspěvků moje polička 09. března 2022 21:58

Kora moje stále vyzerajú dobre,ale je to tým,že väčšinou robím z domu,tak ich často nenosím a periem ich v rukách.Ostatné Cos veci držia,farba i tvar nezmenená. 

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 10. března 2022 09:29

Marně přemýšlím, co jsem musela ze šatníku vyřadit kvůli opotřebení.

No, nic

A to mám všechno (kromě nějakejch džínů) od cosáků, z arketu nebo jinejch bratrskejch obchodů jako je weekday nebo other stories (přičemž cosáci vedou), prakticky až na spodní prádlo v jinejch obchodech nenakupuju. Ale dávám si pozor na složení, spolíhám na jejich bavlnu...

Offline Maureen
příspěvků moje polička 11. března 2022 08:37

Kora achzelený kolektivní s balonovou sukní...pietně je uchovávám v šatníku a jo,jsou jeté...myslím,ze zadne šaty jsem tak nevynosila,jako tyhle..samo jsem je prala,ted si rikam,ze trebas kdybych je nosila do cistirny??...a těch komplimentů....to jsi je jako surově mrskla do popelnice???

Offline Maureen
příspěvků moje polička 11. března 2022 08:38

barbucha cosí bavlna mi připadá fakt kvalitní,ale poslední triko se mi srazilo na délku...což mě překvapilo

Offline Kora
příspěvků moje polička 11. března 2022 09:21

Maureen ne, nemrskla,  dala jsem je do kontejneru pro Červený kříž,  bůhví kde je jim konec

Offline rozarka
4198 příspěvků moje polička 11. března 2022 09:28

Kora někomu ještě udělaly radost ,ale já bych je ještě zrecyklovala jako střih na nové

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 11. března 2022 10:54

Maureen 

Chm, mně se srazilo jen lněný triko, který jsem vrzla do sušičky

Offline Maureen
příspěvků moje polička 11. března 2022 11:41

barbucha noooo,tak to by se dalo akceptovat-když sušička...ale já to svoje do sušky nedala...

Offline Catherinne
10700 příspěvků moje polička 11. března 2022 11:44
Reakce na Maureen:

Kora achzelený kolektivní s balonovou sukní...pietně je uchovávám v šatníku a jo,jsou jeté...myslím,ze zadne šaty jsem tak nevynosila,jako tyhle..samo jsem je prala,ted si rikam,ze trebas kdybych je nosila do cistirny??...a těch komplimentů....to jsi je jako surově mrskla do popelnice???

​mám, stále mám a s těmi komplimenty máš pravdu 

Offline Maureen
příspěvků moje polička 11. března 2022 11:46

Catherinne já jsem si na tebe vzpomněla,ze je máš takyale plánuju je opět vytáhnout...v domnění,ze je nikdo nebude z blízka studovat

Offline Catherinne
10700 příspěvků moje polička 11. března 2022 11:50

Maureen to víš že nebude, jen je vytáhni. Mohli by zase nějaké ušít, ne furt nějaký stany

Offline Maureen
příspěvků moje polička 11. března 2022 11:52

Catherinne viďjá pořád dychtivě čekám na zázrak,že je ušijou znovu

Offline Kora
příspěvků moje polička 11. března 2022 12:47

rozarka já na ně střih mám, není úplně do detailu stejný, ale výsledek vypadá hodně podobně. Možná bych ho i našla, ale čas nějak není.