LadyMary děkuju pěkně, už jedou ![]()
COSí jarmark
Catherinne LadyMary dejte pak vědět jak vypadají ty červené. Líbí se mi, ale mám pocit, že i ta modelka vypadá jak těhotná. Ale realita může být jiná.
Kora nestraš, mi se moc líbí ta jedovatá červená, tak jsem to riskla, uvidím, vyfotím ![]()
Kora jj, dopředu. Ať se ti dobře nosí![]()
Prosím, nevíte, jak je to s velikostí těchto šatů? Asi 999
Chtěla by je dcera, ale je jen M
Dadoo Bohužel, ty jsem si nezkoušela :-(.
999 přesto dík, zkusí hlídat. ![]()
PRODANO. Zase po case pripominam kamaradciny nove scuba vel. S.
1069 Kc se zaslanim pres Zasilkovnu. Vse zprostredkuju.
Delka 123 cm, pres prsa cca 96 cm, pres boky volne (oversize strih).

tina Ty by se mi líbily, ale nevím, jak je to s velikostí? Jak jsou široké přes boky a jak dlouhé? Moc děkuju.
Emi já tyhle mám S, normálně nosím velikost 38/40, přes boky jsou volné, to bych neřešila. Při 176cm je mám cca do půli lýtek. Jestli ti to pomůže.
Neujal by se někdo těchto Edited. Je mi líto je dát pryč, ale jsou mi těsné nahoře přes ruce. Je to 40, ale odpovídá tak 38 rekla bych. Nové ještě s cedulí. 600 Kč + 69 Zasilkovna. Prodáno

Kora Jestli jsou ještě volné, tak bych si je vzala.
Stará existence ano, píšu SZ
Kora Děkuju. To vypadá, že by mi byly dlouhé, mám jen 158 cm. A u šířky si nejsem jistá, ale možná budou moc široké. Jak jsem malá, tak musím oversize věci vybírat opatrně, aby to vypadalo jako záměr.
Emi jestli jsi mala a stihla, budou ti velky (pro srovnani mam 165 cm / 42 velikost a M mi byly akorat). Ony teda oversize maji byt, ale myslim, ze takovy veci naslepo jsou trochu risk
Emi ony jsou hlavne i z tlustsi latky a pridavaji na objemu. Asi ti budou velke.
Koraskoda nestihla jsme
Candance na About you je pořád mají, ale max v 38, a o něco dráž.
Kdyby třeba...
Emi ja je mam v M a merim 158 a neprijdou mi dlouhy ani extra obri, ale jsou hrozne teply a tlusty a teda vloni mi byly dost tesny pres paze...no a nikdy na ne nebylo spravny pocasi
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje