Kokoska reservatic? jo, tohle by ten systém mohl zvládnout...
COSí jarmark
Lemka Pokud jsou jeste volné, tak bych asi mela zájem. Pošlu SZ.
RoSa Neeee![]()
paktofonika apple pay funguje vyborne
nemam akorat vyzkousene hodinky, vzdycky na to zapomenu
viktorka_od splavu súhlasím.
Super!!! Beru je. Pošlu SZ
paktofonika pocki, tak ty uz ho mas?:-)
kocoureksuggy ani nemusíš do obchodu,viď. Když je parfu eshop.
Tak vás musím zklamat, vypadá to že cos ty mé nákupy vyhodnotil jako nemožné a peníze mi odblokoval.
Což tedy znamená, že nebudu rozprodavat nic.
I když.. U cos člověk nikdy neví.
Stále mám v košíku dvě věci a když ho rozkliknu, je empty.![]()
Tak se na mě nezlobte a zkusíme to zase příště, jo? ![]()
Viď ![]()
viktorka_od splavu nemám, ale iPhone má priateľ a nikdy s platením problém nemal. Ja som ešte stále vo fáze rozhodovania :)
Dadoo ok, ale příště se snaž!!!![]()
paktofonika jeziis, me by mrsklo![]()
Zřejmě jsi byla vyhodnocena jako překupnice![]()
viktorka_od splavu z výberu telefónu? No vzhľadom k tomu, že to nie je úplne lacná záležitosť tak si ten priestor rada nechám, predsa len to nie je nákup šiat za pár korún.
paktofonika me by otravovalo venovat tomu tolik casu:-)
ja klidne pul dne porovnavam, vybiram.. cokoliv ke koupi, pracku, telefon, dovolenou.. ale pak ut to chci mit z krku, ne na to porad myslet - dokud to nemam "uzavrene" tak mi to zabira misto:-) asi mam malou kapacitu![]()
viktorka_od splavu ale ja tomu skoro žiaden čas nevenujem. Len sa neviem rozhodnúť či si kúpim ten, alebo onen. Zas tých telefonov, ktoré by mi vyhovovali nie je veľa. :)
paktofonika jj - doplnila jsem
jerry Což vlastně byla, byť nechtěná! ![]()
viktorka_od splavu mňa tieto veci bavia, u telefónu je to o to jednoduchšie, že si pustíš YouTube kde ti pekný Arun a Marquees vysvetlia parametre, porovnajú to a hotovo :D Arun ma dokonca tak pekný hlas, že často namiesto hudby počúvam ako rozpráva o Iphonoch. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje