wendulka Geox boty ti sedí? Asi mám širší nohu než ty. Minulý týden jsem vracela tyhle, moc se mi líbily, stélka jak peřinka.... mám to pech ![]()

wendulka Geox boty ti sedí? Asi mám širší nohu než ty. Minulý týden jsem vracela tyhle, moc se mi líbily, stélka jak peřinka.... mám to pech ![]()

Tenisky ano, ale pouze celý dva modely, který se už ale nevyrábí. No a pak mám jedny off-white kožené sandály na nízké platformě. Tím končím.
Takže ne, určitě nemám užší nohu než ty. 99 % ostatních Geox jsou buď úzký jako na těch tvých na obrázku - to vidím rovnou, ani nemusím zkoušet, že by mi nebyly nebo přezdobený na můj vkus.
vanilka ty jsou ale pěkný! Ja sice úplně úzkou nohu nemám, ale i tak mi za chviliprojede noha u podobných dopředu. Možná nízký nárt nebo nevim. Mě jdou souzený jen žabky
A kupuješ ještě normální šířku nebo už tu velikost super wide? Ja asi letos uz zkusim tu H nebo jak to značí...Bohuzel tu širokou variantu dela jen nekolik značek ![]()
Mha zatím normální šířku, protože v té šíři H (Wide) je žalostný výběr :-(
A nemate nejakej tip na pohodlne pantofle? Právě jsem sázela na ty birkeny, ale když píšete, že to nic extra neni.... Na dlouhé chození to nemam, to nosím sandále, ale i na krátké chození, když mám něco blbeho, tak to pak cejtim. Teď mám k vodě takove pantofle na platformě, sice malé, ale proste tak 3-4cm tam jsou a je to blbý
vanilka ty jsou hezky...tento typ se mi libi ...co na nich bylo blbyho? Ja mam stejně prekrizeny troje a klidně bych přikoupila
stes šířka, na mě úzké. Líbí se mi moc, ještě jsem pak přemýšlela, jestli by nebylo řešení vzít o číslo větší
...
stes šířka, na mě úzké. Líbí se mi moc, ještě jsem pak přemýšlela, jestli by nebylo řešení vzít o číslo větší
...
to bych nedělala, budou Ti dlouhé a šířka se asi o moc nehne. Kožené by se možná vytáhly...s pomocí kopyta nebo v tlustejch mokrejch ponozkach po vecerech
To je sranda, jak každýmu ty samý boty připadaj úplně jiný. Mně se totiž ty birkeny tvrdý vůbec nezdaj
a jak jsou široký, vydržím v nich celej den... i kvůli tomu, že pro mě mají ty "bouličky" na stélce na správnejch místech, čímž mi tu hnátu vhodně podporujou. Osobně si nepotrpím na sandály a jiný botky, co mi z nich čouhaj prsty, tak mám jediný tyhle a pak ty pantofle, a jiný ani nechci.
Velký přezky mi nevaděj, navíc se mi to s nima líbí víc než s těma menšíma. Jsou spíš po straně, nárt o nich ani neví ![]()
Fakt je, že se mi ty moje kožený superga zdají lehčí než plátěný
Ta kůže je jemná... a naopak ta látka je taková silnější (dřív se myslím dělaly z hladšího plátna než teď). Nebo jestli je těžší podrážka... nevím, ale máš asi pravdu! Možná jestli jsi měla ještě ke všemu ty na platformě, tak to určitě muselo být znát. Kožený jsou lehoučký (ježiš co já si počnu, jestli ty moje už neseženu
).
Teda nejtěžší se mi vždycky zdály vagabondy, to jsem měla plátěný na platformě a bylo to jak závaží, o jejich koženejch teniskách ani nemluvě. Zas teda jak jsou z poměrně tlustý kůže, vydržej léta. Ale možná je to taky tím, že je na delší výlety moc netahám... to jsem je měla jedinkrát loni, ale to bylo ještě když jsem měla problémy s tou ostruhou a tři dny radostně využívala ten autobus hop on hop off ![]()
to bych nedělala, budou Ti dlouhé a šířka se asi o moc nehne. Kožené by se možná vytáhly...s pomocí kopyta nebo v tlustejch mokrejch ponozkach po vecerech
A časem z nich vyjedeš. To bych zkusila jedině s botama, které nemůžu vrátit.
Sweet Potato no to se taky může stát...ale z osobní zkušenosti mi to párkrát pomohlo a nevyjela![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.