RoSa Viď? Škoda, jinak vypadá dobře.
Kabelky...
Biely kvet Díky :-).
whiskas Vybralas mnohem lip..!
Pavlena Díky, takže asi prošla
.
whiskas za me prosla, pokud jsi chtela cernou.
Kokoska
chtěla a díky
.
whiskastaska je super, nadcasova klasika, jednoducha, bez ozdob. Mam takovy dvě. Dobre jsi koupila
stes Děkuji, pochvala mě těší
.
whiskas
Buď ráda, žes tu Furlu nekoupila. Je totiž hezká jen na fotce. Ucho celkem krátké, tvar moc podlouhlý. Až jsem byla překvapená, jak divná je/ byla. Poslala jsem jí zpět.
kocoureksuggy Vážně? Na fotkách se mi dost líbila, mám ráda strukturovanou kůži. Díky za info. A jaká bude její náhradnice
?
Já jsem z ní byla strašně zklamaná a ihned jsem věděla, že tohle ne.
Náhradnice - tak to nevím. Já bych ze všeho nejradši Chanel nebo LV Neverfull, jen mi v tom brání ty ceny ![]()
kocoureksuggy A kterou Chanel? Mně se Neverfull líbila a stále líbí (na ostatních), ale pro mě absolutně nepraktická, takže zůstane u obdivu na druhých (u mě vede verze Damier Ebene Canvas, ta menší, tedy PM, max. ta střední). A podstatná překážka je samozřejmě cena
.
kocoureksuggy Nevidím obrázek ...
Ta se mi už dlouho líbí. U Neverfull se pořád rozmýšlím, jestli Monogram anebo Damier. Než se rozhodnu, budu tak stará, že už ji nebudu potřebovat ![]()
whiskas
Ani teď?
kocoureksuggy Pořád nic :-(. Tak zkus odkaz. A tou Neverfull to vidím u sebe podobně
. I když, co se týče ceny, za ty všechny kabelky už bych ji měla a nemusela bych pořád přehazovat věci
.
Teď by to mělo být ok.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje