domenica Října, myslíš:)
ano, října :-)
A mám dobré zprávy. Koncem týdne/začátkem příštího bude možné koupit další várku limitky. :-)
Před chvíli jsem zarezervovala všechy flakóny a zítra proběhne jejich platba v Maison Guerlain.
Během večer pošlu všem SZ s podklady k platbě, případně dotaz na adresu pro zaslání a následně podklady k platbě.
píšu si tě do druhého kola, toto jsem musela před chvílí urychleně uzavřít, aby bylo možné závazně rezervovat.
Dámy,pokud by později některá z Vás odprodala odstřik,vzpomeňte,prosím,na mě ![]()
teena-s Uvidíme, zlatíčko![]()
Korsičanka
:*
Děkuji! hurá..
Moniko, prosím, nebyl by nevíc ještě jeden kousek, ráda bych se připojila :-), díky za info.
Korsičanka O případný odstřik se taky hlásím.
Sweet Potato To už asi budeš muset na někoho jiného, leda že by stačilo každé z vás 5ml![]()
Na celý flakón naslepo si netroufnu.
domenica Už jsi měla možnost ji vyzkoušet?
Zatím ne :)
Prosím taky jeden flakón. Děkuji.
Milá Domenico,
Pokud by to ještě šlo, moc ráda bych se přidala a objednala si nový Shalimar... takřka v jakémkoliv množství. Děkuji!
Dnes jsem ho vyzkoušela a už dlouho mi nic tak nesedlo. Je nádherný.
Edit: Tak prosím jen o jeden flakón.
Začátek i vývoj vůně jsou krásné, ale zatím nevím, jak moc se mi líbí konec. Občas tam na mě vykoukne žlutý framykoinový zásyp.
Aj ja sa hlásim o odstrek, keby sa mal chuť ktokoľvek podeliť. Tieto limitkové Shalimary bývajú krásne, ale unosiť to celé nedokážem.
domenica Moniko, mohla bych se ještě také prosím přidat? Zase jdu s křížkem po funuse ![]()
domenica Moni, prosím bylo by možné se taky ještě přidat (celý flakon)?
Má ještě někdo zájem? Dejte mi prosím vědět do konce dne, ať je to pohromadě co nejdříve a mohu ještě rezervovat. Ta poptávka je tentokrát hodně velká...
domenica díky ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.