alibi Nadherny popis Les Annees 25,
taky o ni chci psat. Vcera jsem mela duel: 25 vs. Marocka. Cely vecer a celou noc to byl velky boj. Ale viteze uz mam. A toho si doufam koupim jeste letos.![]()
Co jste dnes zkoušeli/y za nikovky/exkluzivky?
Luna dekuju. Ty dvě mají něco společného, rozhodování nemusí být snadné. Takže nakonec je vítěz Marocká?
slniecko Zábava pro kolemjdoucí...to si piš! Zvlášť když si my dvě s milacka oňucháváme kolínka
To je ozaj podívaná! Môžem dosvedčiť.
Korsičanka Biely kvet Čo si tak okoloidúci asi myslia, keď máme hlavy pod stolom, že? By sa divili...
slniecko Zábava pro kolemjdoucí...to si piš! Zvlášť když si my dvě s milacka oňucháváme kolínka
![]()
b ma zaujímalo, čo si môžu ľudia myslieť.
Som minule takto šla z parfumérky, za volantom, stála som na červenej a oňuchávala ruky zo všetkých strám (a to sú len ruky!!!) a zrazu vidím, že z vedľajšieho auta na mňa civia dva nefalšovane zhrozené pohľady...![]()
Korsičanka Biely kvet Čo si tak okoloidúci asi myslia, keď máme hlavy pod stolom, že? By sa divili...
![]()
Podle mě stačí i ty ruce. Skupina dam v kavárně, která si neustále očichává ruce své i všech u stolu
, to musí být z pohledu kolemjdoucích dost úchylné.
alibi Ano, je uplne dokonala. ![]()
Luna souhlasím ;)
Korsičanka Biely kvet milacka slniecko Renusatko očichávání kolínek bylo roztomilé. kolemjdoucí neřeším, když jsem zaujatá vůněmi, ale musíme pro ně být jak zjevení z jiného světa :D
Klito' (Mirko Buffini)
Mýdlová …
Kostka tvrdého mýdla jemně vonící růží a fialkou, jejichž romantický duet zastírá dřevitěpryskyřičný tón cedru.

Melodie de L´Amour (Dusita)
Láska všedního dne …
Krajina vybarvená letním podvečerem ubíhá kolem nás a teplý vzduch proudící staženými okny dovnitř auta mi čechrá vlasy a mysl opíjí sladkou volností. V nose mě šimrá zvláštní směs vůní. To se broskvový polibek léta rozplývá v našlehaných tónech květin. Především lahodné tuberózy, která se mísí s vůní kožených sedaček a živočišného jasmínu. A nechybí ani lehounká stopa benzínu. Směs vůní, která lahodí a hřeje stejně tak, jako tvá ruka držící tu mou.
Hřejivá blízkost dvou přetavená do vjemů voňavých.

Dalia Veľmi pekné Dali a ako sa ti Melodie páči?
milacka Líbí se mi.
Klidně bych ji nosila.
Parle Moi de Parfum: Chypre Mojo
Osvěžující ovocná chypre. Bergamot se zelenou nastrouhanou kůrou s mangem, které není moc sladké a šťavnaté, ale nakrájené na plátky a usušené. Co tady je moc pěkné a připomíná chypre květinovky let minulých, je karafiát v plném květu. A i když ten pomalu zmizí, zůstane krásná kombinace pačuli s jenom lehce sladkým krémovým mangem.
blackviolet To vyzerá zaujímavo! ![]()
Biely kvet Je to moc zajímavé, žádné masové fruitchuli. Dokonce uvažuju, že bych si ji na příští rok opatřila. I když, i na zimu by nebyla špatná, taková optimistická vůně.
Tahleta ještě spolu s kosatcovou (dík za recenzi!) a Woody Perfecto mě zajímaly nejvíce. Byla jsem v pokušení objednat si set vzorků, jenomže podle složení by pro mě připadala v úvahu možná ještě ta s neroli a ambrou, takže více než polovina vzorků by mi byla patrně k ničemu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje