mirajo Blackmail je nejnejnej. Bohužel se tu nikdy neprodával. Ten bych užila celý flakon.
Roud E. mám!![]()
C.skies vypadá na první počuch taky hodně dobře.
mirajo Blackmail je nejnejnej. Bohužel se tu nikdy neprodával. Ten bych užila celý flakon.
Roud E. mám!![]()
C.skies vypadá na první počuch taky hodně dobře.
Sweet Potato Ze se mi nekdy bude libit lesni ovoce bych nikdy nerekla...Roud mas cely flakon? Ten se mi kdysi davno libil v Oderu snad nejvic.
mirajo Nene, teď jsem brala jen odstřiky. Zatím![]()
Když ono to není jen tak obyčejné lesní ovoce![]()
Sweet Potato Je, tak to jsem Roud v nabidce asi prehlidla. Uz jsem chtela skemrat, kdybys mela flakon![]()
Sweet Potato Broken Theories jsou v cizině dost oblíbené. Já jich pár v Brně vyzkoušela, ale nepamatuju si konkrétně žádnou:( Jen Blackmail mám zbytek a ta se mi líbí.
Korsičanka Mojí stálicí je Unknown Pleasure. Můj úplně první počin ve světě niche vůní. (Díky wendulka.)
Sweet Potato Jojo, vím. Mám starý vzorek a nemůžu ho nějak vyhodit:)
Santalum slivers je můj oblíbenec! ![]()
Wood haven mám na poličce (2ks) + odstřiky (Black Vines a Firlds of Rubus). R'oud Elements je Peggova nejoceňovsnější vůně. A ty původní celoplechové flakony, co sám vyráběl, jsou prostě parádní!!!
Unknown pleasures a Blackmail bych taky ještě rád někdy pořídil...
svěženkář W.Heaven je nádherná - ale na mně se strašně rychle někam vytrácí![]()
S.S. je naopak kupodivu držák. A já mám slabost na okurčičku, K tomu dokonalé, zaoblené citrusy. Ach.
Follow - můj šálek kávy, žádné kávové aroma. Silná, hořká, lehce připálená. A cítim její stopy z ruky od včerejška ještě teď.
Na druhé straně spektra je Créature. Lékárenské vůně mne neodpuzují, ale tady mne z kafru až štípou oči.
No a Black Vines - achich ouvej, ono to jako pendrek nejen sm...voní, ale i chutná! (Já vím, takhle sloníka neprodám:-))
Ty původní flakóny bych někdy ráda viděla.
Follow - můj šálek kávy, žádné kávové aroma. Silná, hořká, lehce připálená. A cítim její stopy z ruky od včerejška ještě teď.
té jsem taky neodolala, přesně jak píšeš ![]()
Sweet Potato Původní verze držely o něco líp. Také jsem nemile překvapen, jak rychle WH mizí.

svěženkář Ta červená!![]()
Mne na těch současných dost mrzí, jak se nahoře kolem uzávěru loupe barva.
Hodně se mi líbí i Copper Skies. V podstatě to, že se mi jich líbí tolik, je jediné štěstí. Ušetřím, protože se nedokážu rozhodnout.
Nad Blackmail bych ovšem neváhala.
Sweet Potato U těch novějších flakonů se barva kolem uzávěrů neloupe, páč na horní ploše vůbec není. Jen tmavé sklo. Blackail mám už druhý flakon, odtud ![]()
prďola Teď tam vychází cena jako v Odéru![]()
Sehnala jsem si vzorek Follow, akorátní vůni kávy hledám už dlouho. Začátek je famózní, ale celkově - tahle káva je příliš kořeněná. Kardamom, zázvor - jsem to jen já? A pak dost zesládne. Zase nic...
Korsičanka Zajímavé, děkuji za odkaz! A není to moc ambrově ulepené?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.