...jééé, Moni, no teda!
Tak moc moc přeji krásné setkání, krásný zážitek![]()
(a pak jsme asi všechny strašně napnuté na Tvé dojmy!)
...jééé, Moni, no teda!
Tak moc moc přeji krásné setkání, krásný zážitek![]()
(a pak jsme asi všechny strašně napnuté na Tvé dojmy!)
domenica Ty jo, takže ti to konečně vyjde? Moc gratuluju
! Lepší dárek k narozeninám si neumím představit. A jasně, že Shalimar, tady není o čem přemýšlet
.
domenica Tak to je senzace! Bude to setkání ve dvou, nebo v širším kruhu?
domenica
Tak to je uzasne!
Strasne se tesim na Tve dojmy! Prijde mi to uplne neskutecne, neco jako kvalifikace na olympiadu.
Nádhera
. Přeji příjemné a inspirativní setkání. Pro obě strany
.
A zvolila si moc dobře, Shalimar si prostě ty ![]()
díky!
Díky, a jasne. Nakonec i s tím Shalimarem má teď co do činění.
No a jinak, ne, že bych o to nějak usilovala, tak se to krásně naskytlo, ale je fakt, že když mě tenkrát Frederic S. pozval "ke stolu", k pravidelné schůzce, co mívají s Wasserem pravidelně každý týden, a mě to časově nevyšlo, tak to fakt zamrzelo. ![]()
Nechci to zakřiknout, ale vypadá to, že se uvidíme a bude šance promluvit jen mi dva, možná některý z dalších parfumérů domu G.
domenica paráda. Moc se těším na tvoje domy a přeju, aby ti ten osobní rozhovor vyšel.
domenica To je krása! Tak ať to všechno vyjde!
Fleur
Nechci to zakřiknout, ale vypadá to, že se uvidíme a bude šance promluvit jen mi dva, možná některý z dalších parfumérů domu G.
domenica To musí vyjít, když ti to přeje tolik lidí!
Naše přání jsou podložena samozřejmě zvědavostí na obsah hovoru
Tak se snad na Guerlinade dočteme...
domenica Jéééj, prajem ti to! A tiež sa teším na dojmy!
Mám jeden blbý dotaz, ale zajímá mě vaše odpověď. Za jak douho jste schopné spotřebovat dejme tomu třicítku nějaké průměrně držící vůně? Pokud byste tedy nosily pouze tu jednu.
Dalia Myslím, že keby som mala len jednu a to tridsiatku, tak cca 2 týždne? Možno by sa dala minúť aj skôr. ![]()
Dalia měsíc a půl až dva cca
domenica viděla jsem foto "s puntíky" :) na fb. paráda! moc se těším na tvůj report
Biely kvet alibi Děkuji za odpověď. ![]()
Mám jeden blbý dotaz, ale zajímá mě vaše odpověď. Za jak douho jste schopné spotřebovat dejme tomu třicítku nějaké průměrně držící vůně? Pokud byste tedy nosily pouze tu jednu.
V létě za tři týdny, v zimě možná ten měsíc.
domenica viděla jsem foto "s puntíky" :) na fb. paráda! moc se těším na tvůj report
...aj ja som videla puntíky! Dobre sa zladili! ![]()
Dalia A prečo sa pýtaš? ( Keď sa môžem spýtať...)
Fleur Také děkuji. ![]()
Biely kvet Napadlo mě to, když jsem z komody vytáhla třicítku Love Story, kterou bych už celkem ráda spotřebovala.
Je skoro plná.
Když bych měla používat jedinou vůni celý měsíc, tak je to skoro 100vka
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.