999 Krásně marnotratníš!![]()
Miru Jsem zastáncem toho, že když člověk maká, tak si má dělat radosti.
Podle mě - i když nemaká![]()
...a tak jasné.
Myslela jsem to v kontextu, jakože vůně je pro někoho jako osvěžovadlo na šálu, zu viel...,
resp. když si vydělávám, tak je moje věc, za co a za kolik utratím
(pokud moje rodina pak nejí suchý nudle. Když půjdu do extrému)
999 super, tak doufam, ze si nekdy pricichnu k sale.![]()
Luna Taky doufám, že někdy dorazíš
.
Miru Já vím. Já už na to koukám z pohledu důchodce:)
999 tak já si třeba loni nekoupila flakon LUI, protože na mně (na kůži) nedrží. na té šále ale týden uplně klidně a teď mě to opravdu mrzí, uričitě bych ji používala zrovna v téhle době moc ráda - na tu šálu, na bundu, na svetr.. co na tom, že na těle vyprchá, stejně jsem většinu dne navlečená:D
viktorka_od splavu A oni už ho nemají, že bys to napravila? ![]()
viktorka_od splavu Nabizela odstřik domenica, ale je mi jasné, že člověk před Vánoci neví, co dřív![]()
Nebo chceš flakon? Ten byl donedávna vedle na A.
Korsičanka chci, ale jak píšeš![]()
Prosím, prosím, smutně koukám, nepřebývá vám některé víčko na tenhle flakon? Bez něho je to takový chudinka ubohý...![]()

Vyřízeno.
Da se nekde v Praze vyzkouset Le Participe Passe?
Počas Vianoc teraz dosť nosím Good Fir a mám v aute bandasku od benzínu (kľud, stromček sme zapaľovali klasickým spôsobom, len som lenivá ju vyložiť) a tá kombinácia jedľovo-balzamicko-kadidlovej vône s benzínom je úžasná. Čo ba sa tomu mohlo podobať?
slniecko
jestli vono není na čase si zkusit něco svého umíchat...?! ![]()
nepotkaly jste náááhodou eshop, který by nabízet vzorky této nádhery? Hervé Gambs - IRIS ROAYL ... oficiální stránky nabízí všechny vzorky, mimo řady Parfum Prestige ![]()
slniecko
jestli vono není na čase si zkusit něco svého umíchat...?!
Už vidím manželov výraz, keď do toho budem pipetovať ten benzín
.
Ale možno....čo by mohlo mať takú vôňu
?
slniecko jestli tě zajímají ingredience, tak můžu posloužit zprostředkovanou radou: indol nebo methyl heptine nebo octine carbonate
i když pipetovat benzín by byl úplně jiný level, samozřejmě! ![]()
prďola octine carbonate znie úplne motoristicky
!!!
kde sa takéto "dobroty" dajú zohnať?
slniecko Za mě taková The Lover's Tale od Francesca Bianchi je rozlitý benzín i s trochou motorového oleje, doporučuji ![]()
Milé odbornice, poraďte, prosím, ambrovou vůni, takovou, aby byla velmi jemná, něžná, nedrhnoucí, ženská, sofistikovaná, průhledná, nepříliš hlasitá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.