Prosím, je nějaký ekvivalent k Escale á Pondichéry? Trochu jasminu a zeleného čaje, tak něco...
Blbé a drobné (parfemové) dotazy
...ani jedna Tebou požadovaná složka tam není(i když...), ale ta vůně na mě tak pocitově působí - bílozelenkavě, průhledně, vodně čistě, nasládle...
1957 by se Ti nelíbila.?
Miru od Chanelu? Zkusím se na to podívat - teda očuchat :) Dík za tip.
Jojo![]()
Miru A je to běžně dostupné k vyzkoušení, nebo v nějaké spešl parfumerii? Nevzpomínám si, že bych někde něco podobného viděla, ale já tak Sephora - Douglas.
1001 ve VavaVoom, posílají i vzorky...
Miru dík
Prosím, je nějaký ekvivalent k Escale á Pondichéry? Trochu jasminu a zeleného čaje, tak něco...
Tento Dior neznám, takže neposoudím, nakolik je vůně podobná, ale pěkný jasmínový čaj je v téhle
https://www.parfumanie.cz/database/detail/mon-jasmin-noir-l-eau-exquise-bvlgari
Jitka77 píšu si, díky!
Miru Ou ou, asi budu potřebovat zajet do Brna, VavaVoom je teda lákadlo ![]()
Objednala jsem si vzorek toho 1001 a ještě Ad Libitum, to jsem chtěla zkusit už dřív, ale z Ingredients nešlo objednat vzorek a zatím jsem neměla cestu do centra. Pak Aqua Sextius kvůli mořským tónům a jehličí, a ještě Sel Marin kvůli mořské soli a citronu, léto se blíží! Tak jsem zvědavá.
...tak jsem pak zvědavá na Tvé dojmy...
Miru napíšu :)
Kokoska Ad Libitum mají také v Dea Orh ve Štěpánské:) Ale vzorek ti ne(pro)dají![]()
Korsičanka mám vždycky radši vzorek, ať to můžu zkoušet v klidu.
Kokoska To asi každá z nás.
Ale kde nic není..., zaplať Pánbůh za možnost ovonět:)
blackviolet Když mě v neděli večer nic z Prahy nejede. Sice pak v pondělí mířím do Brna, kde budu až do úterý, jenže další den absence takhle krátce po sobě by mi doma už asi neprošel
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje