Co se stalo se značkou Lolita Lempicka? Ta stará jablíčka nikde nejsou. ![]()
Blbé a drobné (parfemové) dotazy
Dalia asi bude ( mozna uz je ) nahrazena jinou vuni. Cena stoupla. Na cosmo.cz je cena dost vysoká.
Gita
... já vím. Už jsem se něčeho dopídila.
Znáte někdo.?

Miru Manifesto.
...aha, děkuji
Miru nie je začo. Tiež som na to najprv kukala jak puk.
Poznáte niekto?

Nevíte někdo - je někde v Praze k očichání L'Eau d'armoise? Zahlédla jsem tu na fóru informaci o Douglasovi, ale na stránkách Lutense vůbec nemají...
Měli ji v Douglas v Palladiu (a mohli by ji mít možná i Na Příkopech).
jerry děkuji :)
Před časem jsem tu loudila tipy na kokosovou či ovocnou vůni pro šestnáctku. Takže jak to dopadlo:
Kokosovou AA jsme zkusily někde na letišti a zkonstatovala, že jí kokos vlastně nevoní, že radši ovoce. Dost se mi ulevilo. Takže jsem nakonec koupila Girls can do anything, nevím už, kdo mne na ni navedl. Rozhodl název a vůně neni špatná. A asi úspěch! Líbí se flakón a asi i vůně (dnes ráno jsem ji zavětřila!) Takže děkuju moc za pomoc.
Sweet Potato Dobrá volba
. Tušila jsem, že i ten název u mladých dívek zaboduje
.
blackviolet Tys byla ta dobrá víla? Děkuju. Bylo mi jasné, že vybírat nosem nebo jen nosem klapnout stejně nemusí, tak jsem to pořešila takhle. Plus se jí líbí i flakon - prý handgranát!![]()
Sweet Potato Myslím, že ano. Rádo se stalo, mě tenkrát napadl jako zajímavý název i ten Kokain
.
Našla som v niektorých e-shopoch flakón Chanel N 5 Eau Prémiere 35 ml, 40 ml, 50 ml, 60 ml, 100ml, aj 150 ml.
Sú to oficiálne veľkosti? Napr. o tom 40 a 60 ml som ešte nepočula. A je to tento:

Chanel N 5 Eau Prémiere (2007) 40 ml mám, měla jsem i ten 150 ml.
Ale je možné, že u těch ostatních jde o Chanel No. 5 Eau Prémiere (2014) - tomu by odpovídalo 50 a 100 ml.
Nebo v tom mají bordel a mají smíchané dohromady objemy všech Chanel No 5
( s přívlastkem "Eau Premiere" i bez něj) - tomu by nasvědčoval objem 35 a 60 ml.
jerry Ďakujem!
Dneska jsem na přestupu na letišti zůstala koukat na tohle, bohužel bylo málo času i málo peněz a chlap za zády. Dá se to koupit někde u nás a třeba v menším balení? těch 125ml/300EUR je přece jen dost. Zkoušela jsem ten Gris a dost se mi líbil. Na ostatní se bohužel nedostalo. To je něco k výročí firmy, limitka?
https://www.dior.com/en_int/fragrance/maison-christian-dior-perfumes/perfumes
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje