Fleur Já mám tohle s broskví. Ta je akceptovatelná jen živá.
V Lost cherry cítím spíš ty třešňové produkty (výše zmiňovaná griotka) a moc příjemně.
Fleur Já mám tohle s broskví. Ta je akceptovatelná jen živá.
V Lost cherry cítím spíš ty třešňové produkty (výše zmiňovaná griotka) a moc příjemně.
Naslepo bych ji tedy kupovat nedoporučovala, je to typ vůně "buď ji miluješ nebo nic moc".
Mě osobně se sice líbí, ale bohužel na mě nedrží a intenzitu bych taky uvítala větší.
Fleur ale aká krásna a dekadentná umelá čerešňa!!!
jerry pořídím si odstřik, až se namane, to bude nejlepší![]()
Prosím, prodává se někde Nivea, ta vůně z roku 2015? Někdo ji tu má na poličce. Když jsem v rychlosti mrkla na internet, nikde jsem to neviděla a jsem přesvědčená, že by mi voněla:-)
Marbuša V Německu
.
Fleur aha, no tak si musím udělat výlet ????
Tady se to urcite bude vedet!
Dior Cruise collection, Escale a Portofino... je jeste Na trhu? Kupuju bezne na letistich, ale na poslednich 3 cestach nic. Meli jen Portofino, koupila jsem a je fajn, Ale Pondichery je lepsi. Myslim, ze uz jsme to resily s Kokoska ze se mozna prestalo vyrabet. Chjo :(
0zero7 no, na firemnej stránke už majú iba Portofino.
Pondichery je fakt lepší
. A bohužel byla výroba v tichosti ukončena.
Mám na Tebe dotaz – jak se Ti líbí/líbila DKNY Women? Já se ani neptám, jestli jsi ji zkoušela, o tom nepochybuju, zajímal by mě Tvůj názor... //Já ji jeden čas měla víc než jen ráda, tak nějak mám chuť se k ní zase na chvíli vrátit – a zajímal by mě Tvůj pohled na ni...//
(strašně mi Tvůj dotaz lichotí... No nic.)
...tak, asi se rozkecám![]()
Jako vůně DKNY(až na čestné vyjímky) jaksi neberu, neuznávám.
Je to pro mě něco jako dámské vůně Hugo Boss, Guess a tak. Prostě brak.
Ale tuhle Woman znám. Resp. znám ji jen z jedné kolegyně.
Voní mi to strašně příjemně.
Ovšem ta paní, jako JE upravená, na své možnosti chic, ale ta vůně k ní, hm, no, to je jak když si každá druhá dá Chloé EdP...
...ALE když si DKNY Woman představím na Tobě(vlastně musím si imaginárně představit křehkou osůbku silnou emocemi a prožitky...), tak
asi dost super.
Je to jak měkký a nasládlý, přesto čerstvý a živý jas v minimalistické urbanistice...
(tak já tu vůni, jak to půjde, zkusím na kůži. Abych věděla, co to tady melu...)
Já taky žádnou jinou vůni DK nemám v oblibě, tahle je jediná – milovala jsem ji pro tu čistotu, jednoduchost, stříbřitou ostrost, bylo v ní vše, co miluju – chladný vzduch, průzračná voda, vítr, dokonale vyleštěný kov, puristická, svým způsobem asertivní, nekompromisní, vlastně jsme spolu tenkrát fungovaly v rámci toho, že protiklady se přitahují, dnes už bychom si byly víc podobné, otloukla jsem se víc k její podobě... Moc děkuju, že jsi mi řekla svůj názor, Tvůj pohled je mi vždy blízký a pochopitelný...![]()
![]()
...no, když kouknu na Tvoji současnou poličku -
bude ta DKNY Woman spíše odpočinková..., na nadechnutí se, na vítr prolétnuvší hlavou...
Máš tam těžký fláky, hmm, život...
Já mám jako oddechový Philosykos a Volutes, asi se mi na poličku vrátí L´Instant de Guerlain na jaro, připomíná mi to hezké z dětství... A Ty mě neustále inspiruješ, to je pak těžký, to chce duše/srdce pořád něco dalšího... ![]()
...nápodobně..!![]()
L´Instant jsem vyvoněla snad litr, co pamatuji...
A ještě mám mikrozbytky v posledním flakonu a vždy s přestávkami zkouším, jestli si ho jako mám pořídit znovu.
Je to sladké, chumlací, něžné, husté, a pořád kvalitní...
Fleur Pro mě je L´Instant jako básně Jana Skácela - klid, vyrovnanost, dokonalá čistota - přesto lidská, hřejivá...
euridike Skácelovy verše jsou pro mě spojeny s pocitem průzračnosti (to ty jeho studánky...), takže momentálně mi jako první naskočí Cardinal od Heeleyho, ale když si ho vybavím s tím jeho huňatým obočím, jak sedával u šachových stolků v Bellevue, kolem cigaretový dým, tak ano, i hřejivý L´Instant odpovídá
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz