Jo, tak poriadna koža (bez mrtvoly
)
Jemnejšie
Jo, tak poriadna koža (bez mrtvoly
)
Jemnejšie
Dnes som na IG narazila na takýto mandarinkový Ľ Instant...poznáte, skúšali ste,máte niekto?

Biely kvet To byla limitka, zkoušela jsem ji před více než deseti lety, protože tehdy jsem nosila L´Instant, ale už si ji ani nepamatuji. Obávám se, že kdyby dnes byla k sehnání, už nebude v nejlepší kondici, L´Instant se mi docela rychle kazil (měnil barvu, jednou mi dokonce úplně zčervenal).
Fleur Aha, ďakujem. ![]()
Biely kvet strašne, strašne veľmi by som ho chcela skúsiť. Kosatcovú limitku mám už roky a je stále ok, tak je podľa mňa nádej, že by mohol byť ešte v kondícii....
slniecko Ja tiež, škoda,že to bola limitka. ![]()
Helou, znáte někdo Zaharoff Signature pour homme?
Dìky
Při parfémovém úklidu jsem narazila na starší vzorek s nápisem Avec le Coeur de Grasse. Hledala jsem v dtb i s tím, že by druhá půlka názvu mohla být značka, ale nic jsem nenašla. Nemáte prosím někdo tip, co by to mohla být za vůně?
Mína Našla jsem jen toto:Coeur de Quartz od Les Parfums de Grasse a je pánská![]()
Korsičanka Díky, vzorek už není úplně v kondici, ale jako pánská mi nepřijde. Coeur de Quartz bys mohla navrhnout na přidání do dtb, myslim, že tam není.
Poéma No, prosím, parfém umíchaný Češkou/Moravankou![]()
Poéma Děkuji, děkuji moc! Už si vzpomínám. Ta vůně je tak zajímavá, že jsem se chtěla podívat na složení. Od Mirky jsem tehdy dostala i vzorek Néi, novinky z veletrhu, okouzlila mě. Když jsem si ji pak pořídila, nebylo to už ono.
Mína Rádo se stalo, Néu tedy já zrovna mám moc ráda. Mám jí nakoupenou raději do zásoby.![]()
Dámy, myslíte, že mohu vzít naslepo vůni Gucci Mémoire d'Une Odeur?
Dalia Já ji skoro necítila, ale snad máš citlivější nosík![]()
Korsičanka Josefínko, asi do ní půjdu. Moc mě láká a potřebuju se na něco těšit.
Dalia To úplně chápu, Dali
Ale já a slepáky už
Tak uvidíš.
Korsičanka Ještě si pročtu Fragranticu a pak se rozhodnu. ![]()
Dalia Mně se líbí, je uklidňující, ale opravdu tělová. Tak asi se rozhodni podle toho, co potřebuješ. Jestli chceš vůni v krásném flakónu, jen pro vlastní potěchu, pro zpříjemnění okamžiku, tak si ji pořiď.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.