Ještěže fotky nevoní![]()
Voňaví lidé
Este ze nemam cuch na urcenie vone. Ja fakt nikdy nepohnam aku vonu ma dotycna, iba vonia -nevonia. Ale minule som pouzila moju BV velour a muz ma poziadal nech ju nepouzivam ked idem s nim, ze mu to smrdi. OK.
jerry Já si začala pořizovat fotografickou kolekci nositelek lavýbelek.
Už mám pár pěkných úlovků.
Těším se na dokumentaci! ![]()
barbucha Tak speciálně pro tebe:

No nazdar![]()
jerry Skoro bych řekla, že některé fotky voní, což?
Přesně tak.
Sweet Potato Skoro mám strach, aby si mě někdo nevyfotil naopak![]()
Včera jsem musela pochválit, složit velký kompliment kolegyni v práci, jak úchvatně voní!
Fakt to bylo nádherné, příjemné, dámské, kvalitní...
A co to bylo?
Kombinace vůně Elephant Kenzo a Tomorrow Avon.![]()
Miru Tý jo, zajímavý layering!
V porodnici byla pediatrická sestra mocně saturovaná Alienem. Já Aliena z dávných důvodů miluju, takže když se mi vracelo z vyšetření gumojasmínový dítě, docela jsem se bavila. Ne tak některý jiný matky, občas jsem slyšela nadávat i přes dvoje dveře, že jim ta káča smradlavá zas kontaminovala bejby.
Ale moc bych vám přála ji vidět, dokonale osmdesátkový modrý oční stíny, obří nalepovací řasy a divoká manikúra na dálku křičící DĚLAM S DĚTMA, MILÁNKOVÉ. S tim panákem Aliena naprosto smrtící kombinace![]()
moudjahidine Navoněný dítko by mi asi taky trochu vadilo, když byto nebylo mojí vůní. To je docela vtipné, když si vzpomenu na podmínky u nás v nemocnici
. V porodnici jako dětská sestra jsem nemohla mít pomalu ani rtěnku, jak kdybych ty děti líbala
. Nehty vůbec nikdy nikde, až teď na na rentgenu je to každému jedno.
A ráda tě tady vidím. Doufám, že to není zase na dlouho poslední příspěvek
.
moudjahidine po všech těch přečtených tvých komentářích k vůním moc ráda "potkávám" i živou moudjahidine :)
moudjahidine Navoněné - nenavoněné, blahopřeju!!!
moudjahidine po všech těch přečtených tvých komentářích k vůním moc ráda "potkávám" i živou moudjahidine :)
Také tak![]()
se mi vracelo z vyšetření gumojasmínový dítě,
gratuluju - je vidět, že jsi nezahálela![]()
Já v porodnici měla výhradně Pětku, z nějakýho důvodu jsem propadla dojmu, že takovou klasiku má znát děvče od útlýho věku. A když jsem alienový sestře u přebalování chválila Aliena, trochu jsme se zakecaly, a ona prej A co teď tak jako frčí nejvíc? Říkam, že většinou to, co má dobrou reklamu, ale jsou věci, co se budou prodávat vždycky jako třeba Pětka. A ona že Hm, ta mi nevoní, ta je taková pro starší, těžká, divná. A co máte vy, to je takový jemný hezký... Tak říkam že právě Pětku. No nevěřila mi, dokud jsem jí nevrazila do ruky flakon. Pětka pětkrát přeražená Alienem je fakt těžko identifikovatelná![]()
V posledních dnech jsem několikrát narazila na Chloé. Jinak mé dvě kolegyně z kabinetu se také rády navoní a vím, že jedna se v práci občas postříká vůní Boss Woman nebo Cerruti Pour Femme (1881) a druhá teď nosí nějakou vůni od L´Occitane.
A záhada dlouhodobý nepřítomnosti pani mudžáhidínový konečně vysvětlena
Gratuluju ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025