Dalia Budu taky držet palce, ale ty to zvládneš! Dobře rozmysli, které vůně s sebou, aby pomáhaly:)
Voňaví lidé
Korsičanka Nad vůněmi jsem nepřemýšlela.
Myslím, že si s sebou raději žádnou nevezmu. A pokud ano, tak něco k čemu nemám příliš vřelý vztah. Nevím, jak se budu po operaci cítit a nerada bych si nějakou oblíbenou zprotivila.
Dalia taky držím palce ![]()
Dalia Z vlastní zkušenosti radím: jakmile bude lépe, je dobré mít s sebou nějakou krásu, jež ti zvedne náladu a sebevědomí![]()
alibi Děkuji, Libu! ![]()
Korsičanka Tedy dám na Tvou radu a přihodím si do tašky i nějakého toho oblíbence. ![]()
Dalia držím palce!!!
Dalia oblíbence pak zkus nejdřív třeba na kapesník, aby se ti na sobě samé nezošklivil:-) a drž se!![]()
viktorka_od splavu Budu opatrná.
A děkuji! I slniecko ![]()
Dalia Budem na tebe vsichni myslet!
dnes jsem vybehla za kolegyni, at mi prozradi cim tak hezky voni. s jistotou ze se nejedna o beznou produkci.. ovsem odpoved me prekvapila: Lalique Le parfum. krasna, tepla vune... kdyz jsem ji zkousela ja zvedal se mi z ni zaludek![]()
Dalia I já ti budu držet všechny palce a napiš mi tvoji novou adresu ( mám ještě tu starou ), pošlu ti něco pro radost a povzbuzení. ![]()
jsem na plese a jedna pani ma armani prive rose d’ arabie. cely parket plny vune:-)
jsem na plese a jedna pani ma armani prive rose d’ arabie. cely parket plny vune:-)
![]()
Když mě Ellen dnes částečně vyprovázela zpět metrem na autobus domů z dnešního srazu, zacítila jsem její Iris Ganache
. Já ji teda na sobě miluju od prvního přivonění, ale konečně jsem tak měla příležitost, že potkat ji na někom jiném je úplně stejně božské
.
A božská je i ta miniaturní včelka![]()
Ellen Souhlas. Mám ji v ní taky:)
Ellen Není, ale vypadá tak (prostě ňuňu
).
Mon Precieux Nectar na jedné Parizance teď v metru na Charles de Gaulle Etoile. ![]()
![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025