Pohanil Vám někdo vůni?

13. srpna 2014 15:47
Offline janejane
656 příspěvků moje polička 21. prosince 2017 19:51
Reakce na Dalia:

janejane Chloé Edp mi taky voní. Hlavně venku na čerstvém povětří si ji občas ráda užívám.

Mám teď na sobě verzi Edt z roku 2015 a u ní jsem oproti počátečnímu zalíbení jaksi ochladla. S ní si, až dojde, narozdíl od klasické Edp repete asi nedám.

A co "zelená" Chloé, zkoušela jsi?

​Zelenou ne, tam drhne pačuli.

A teď jsem si vzpomněla, mám nevyzkoušený vzorek původní Chloe 1975, jdu hledat...

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 21. prosince 2017 22:29

janejane Kuba? 

Offline janejane
656 příspěvků moje polička 21. prosince 2017 22:44

Renusatko pssst..ne tak nahlas 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 21. prosince 2017 22:53

janejane Já mu to neřeknu 

Offline Fleur blogger
6825 příspěvků moje polička 22. prosince 2017 07:02

janejane Ta zelená se mi docela líbila - grep, růže...

Já mám mnohdy problém i s tím, co je míněno jako kompliment (takové to: "Jé, ty voníš jako cukroví, vonné tyčinky, malinový jogurt...").

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 22. prosince 2017 08:04
Reakce na janejane:

​Zelenou ne, tam drhne pačuli.

A teď jsem si vzpomněla, mám nevyzkoušený vzorek původní Chloe 1975, jdu hledat...

​Tu původní neznám. Popíšeš ji trochu, prosím?

Offline barbucha blogger
35581 příspěvků moje polička 22. prosince 2017 08:51
Reakce na Luna:

tak třeba je Shalimar na české kolegyně moc náročný.

​Přesně tak! Můžu stoprocentně potvrdit - co já už schytala na Shalimar příšernejch keců... teda doma, kde si troufnou  Kolegové, kolemjdoucí a vůbec cizí osoby v lepším případě mlčej, v horším se tvářej... Ale stačí vypadnout za hranice a komplimenty bych mohla přehazovat vidlema! A to prosím od jinak zásadně chladných a odtažitých Seveřanů!

Offline viktorka_od splavu
49167 příspěvků moje polička 27. prosince 2017 12:29

takže Coromandel... muž na něj: "takhle smrděl náš ruštinář!"

Offline sisa.b
1294 příspěvků moje polička 27. prosince 2017 13:43

viktorka_od splavu  ja Coromandel v zime vôbec nemôžem, lebo je to len vlhká omietka s pliesňou, ale v teple sa pekne rozvonia 

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 27. prosince 2017 17:01

viktorka_od splavu No teda, ja Coromandel zboznuju na prvni nadech, toto teda...Nechapu, ale obecne se tahle vune vetsinou okoli moc nezdala. Nechapu.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 27. prosince 2017 17:06

Luna 

Taky Coromandel zbožňuju od prvního nádechu... mé nejbližší okolí ho má taky rádo a široké okolí přinejmenším nikdy nic nenamítalo. Ale na Chanel to svým způsobem "vodvaz" je, to jo. 

49167 příspěvků moje polička 27. prosince 2017 17:09

Luna tak ted je treba nadherne kvetinova... dopoledne to byla jeste ta plisen. domenica je to vodvaz to kazdopadne:-)

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 27. prosince 2017 17:58

viktorka_od splavu já mám teda na Coromandel podobnou reakci doma...proboha, z které skříně jsi ty plesnivý hadry vytáhla. . Přitom já ho mám taky moc ráda a to i EDT. 

Offline Korsičanka blogger
13447 příspěvků moje polička 27. prosince 2017 19:24

Renusatko Teď si to u mě tvůj muž zas pěkně pokazil O manželovi viktorka_od splavu ani nemluvím

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 27. prosince 2017 19:33

Otec dnes vesel do chodby, kterou jsem prosla jen ja navonena panskym Potionem a matka strikla Eternity, a zahlasil, jestli jsme tam neco cistily technickym benzinem. Tak nevim, ktera z vuni byla takhle pohanena :)

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 27. prosince 2017 19:36
Reakce na Luna:

viktorka_od splavu No teda, ja Coromandel zboznuju na prvni nadech, toto teda...Nechapu, ale obecne se tahle vune vetsinou okoli moc nezdala. Nechapu.

​Mně se Coromandel moc líbí, ale sama se v něm necítím. Dvakrát jsem si ho pořídila a dvakrát ho prodala. 

49167 příspěvků moje polička 27. prosince 2017 20:26

Korsičanka nj tak málem jsem si koupila u sousedů zbytek s flakonem, ušetřím:-) ale mohla jsem mít na poličce chanel...:DDD

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 31. března 2018 14:36

Kolegyně v práci označila moji Louve za pánskou.  

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 31. března 2018 15:03

Opakovaně doma sbírám ty nejhorší reakce, střídané prosbami o zapřísahaní se, že se tím už nikdy nenavoním, please...  na Baccarat Rouge. Už to nebudu pokoušet, ta vůně oběma pánům evidentně strašně vadí, přičemž takto prudká reakce je u nich neobvyklá (na parfémy všeho druhu, i ty zvláštnější, jsou jinak zvyklí). Teď naposled to byl čistý parfém, navoněla jsem se spíše střídmě ráno a potkali mě až večer, a přesto je to odrovnalo. Naštěstí, i já mám k BR zvláštní vztah. Líbí se mi, ale jen na někom jiném. Na mně vystupují až nepříjemné tóny, slané a dezinfekční, a prostě to nefunguje.

Offline Korsičanka blogger
13447 příspěvků moje polička 31. března 2018 16:56

Můj muž zas nevydýchává Malleho Une Fleur de Cassie - jsem zvědavá, co řekne, až se v teplejších dnech vrátím k Lipstick Rose