Nestraš, nebo si najdu jiný koníček ![]()
Zábavné parfémové příhody
Nenajdeš, když ses už zaháčkovala![]()
Ne u každého, Sylvi. Jsou i ženy, jež se řídí rozumem víc než touhami a emocemi a ukočírují to. Nevím, zda jim závidím![]()
![]()
![]()
![]()
Nenajdeš, když ses už zaháčkovala![]()
Ale jo, člověk může najít ještě nějakej další koníček. Situaci to ale absolutně neřeší, ba naopak. Utrácím teď dvakrát tolik. ![]()
![]()
To je tristní, tolik touhy:( Moje peněženka by už další takovou vášeň teda neunesla
Držím palce, ať tě to neskolí!![]()
Já mám ty další koníčky náročné též...jeden finančně a jeden časově a finančně vlastně taky
, tak se už snažím parfémy také omezit.
Dnes mě pobavil můj syn, který prolézal půdu na chalupě. Přinesl mi lahvičku s parfémem, který našel. Šel s ní, jako s pokladem a vzácností, když to bylo na půdě. Bohužel jsme při loňském úklidu půdy zjistili, že je tam kuna a já jsem tam tento smrad stříkala právě kvůli kuně a tak tam zůstal.
. Poklad se opravdu nekonal.
Ale jo, člověk může najít ještě nějakej další koníček. Situaci to ale absolutně neřeší, ba naopak. Utrácím teď dvakrát tolik. ![]()
![]()
Jasně, další koníček, třeba boty ![]()
Ty naštěstí zabírají dost místa a jsou více vidět = více připomínek ze strany mužského rodu:) Ne, že by mu to bylo něco platné, ale byt nenafouknu:(
Na druhou stranu je lze spíš odevzdat bílému kontejneru![]()
Tak to moc dobře znám: připomínky ze strany mužského rodu, nemají pro naše koníčky pochopení
Ale ano, je mu to houby platné
Jsme nedávno pořídili nový botník a už je zase plný ![]()
nebo kabelky, kterých není nikdy dost ![]()
Tak toto je snad jediné, co mě zatím celkem míjí. Ale asi raději nepolezu do kabelkového vlákna ![]()
No, kdybys chtěla pěkné a ne příliš drahé: grosso.sk(i cz) nebo svettopanok.sk
Ale to už jsme OT![]()
děkuju
Pobavil mě popis jedné vůně na stránkách Notina:
"Exotické pačuli umocní vaši smyslnost a jantar zase podpoří vaši sofistikovanost."
Tak by mě zajímalo:
1. jakpak asi voní jantar
2. jestli vůbec mám nějakou sofostikovanost, kterou by mohl podpořit
Takhle to dopadá, když se "zadá" překlad Google-slovníku![]()
Já to chápu tak, že i když je člověk starý, může být stále smyslný
Nebo že moudrost kupodivu nevylučuje smyslnost:)
Můžeš prozradit,Jaru, která vůně v nás podpoří tyto vlastnosti?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje