michaela super!
Co parfémového vám udělalo radost?
michaela Nádherná fotografie, úplně z ní sálá ten citrusový jas. Škoda, že se v Brně nepotkáme - já právě ten den mířím opačným směrem, na konferenci do Bratislavy.
Dlho som o tejto vôni uvažovala, občas na ňu zabudla, potom o pol roka si opäť spomenula a tak dookola.
Bude sa mi veľmi hodiť do nálady a na doplnenie poličky.
Nevím kam s tím. Je to dort od jedné moc šikovné brněnské cukrářky. Spíš umělkyně.

Renusatko jéééé ![]()
Sonoma Scent Studio (aka 3S) ohlásilo, že má před dokončením nového webu a brzy bude přijímat předobjednávky... ![]()
![]()
Renusatko nádherná je
, pozdravujem cukrárku, má naozaj šikovné ruky.
Cervanek ke spokojenosti bude chybět ještě nějaký prodejce 3S v EU, ale člověk nemůže chtít všechno ![]()
Cervanek No, on původní majitel 3S neměl zprostředkující prodejce ani v US, natož v EU. Těžko odhadnout, jak to bude s novým majitelem, ale obávám se, že pro udržení co nejnižších cen zachovají stejnou prodejní politiku, tj. vlastní eshop ![]()
Jedinou útěchou by bylo, pokud by zachovali i cestovní verzi flakonů 17ml, protože ta by mohla procházet bez cla a dph.
Cervanek jasně!
zatím bude stačit první krok - znovuotevření ![]()
Cervanek dotaz na flakony jsem taky zaznamenala, jen doufám, že na přání odpovídajících bude brát ohled.
vypadá to na podzim pěkně nadupaný samými skvělými událostmi ![]()
Těší mě, že mi zase začínají vonět moje parfémy. Především Chanel mi dělá vyloženě dobře.
Dalia
Super, teším sa!
Dalia to je moc dobře Dali! ![]()
Biely kvet prďola Ve středu mi začíná chemo, tak doufám, že i potom své oblíbence snesu.
Dalia budu na tebe myslet
ostatně myslím na tebe často a vím, že až odezní to nejhorší, že se z vůní budeš zase těšit. patří to k tobě! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články