prďola To je dobré vědět. Občas už jsme řešili nákup (spíš teda syn oblečení) a tohle nám nikdo neporadil. Zase asi na jeden nákup za rok se to nevyplatí.
Co parfémového vám udělalo radost?
Renusatko No, když něco hodně chceš nebo třeba seženeš o hodně levněji - myslím např. v UK - vyjde poštovné na 400-500 Kč, tak to dáš:)
Renusatko Ono se to často vyplatí i při jednom nákupu, nemusím mít předplacené zasílání (já ho mám předplacené, MiJa to řeší ad hoc
). Já to využívám v případech, když poštovné přes virtuální schránku vyjde výrazně levněji (viz zmíněný Slumberhouse), nebo prodejce odmítá posílat mezinárodně nebo při nákupech vůní v UK (hlavně na ebay.co.uk), protože v UK platí restrikce na zasílání parfémů, resp. smí je doručovat pouze k tomu určené/licencované společnosti a ty si to samozřejmě nechají zaplatit. Takže si tím prodejci na ebay (nejenom na ebay, i některé eshopy) nechtějí otravovat život a parfémy jednoduše neposílají.
Korsičanka Naštěstí já v tomhle mám i další omezení, takže se spokojím s dostupným sortimentem. Když už bych něco hodně chtěla, tak mám osobní dovoz. Spíš to teď občas řeší syn, ale zatím mu to se schránkou nemíním říkat
.
Dnes jsem četla recenzi na Sorriso od cashic a moc se mi líbila. Vyhledala jsem i další recenze a všechny pěkně vystihují recenzované parfémy
.
Renusatko jéé, děkuji
tak toto zase parfémově potěšilo mě :).
Očuchala jsem skoro vše, co mám na poličce a všechno mi voní tak, že bych to nejraději vypila. Mám z toho velkou radost, protože je to třeba známka toho, že se vše k dobrému obrací.
Očuchala jsem skoro vše, co mám na poličce a všechno mi voní tak, že bych to nejraději vypila. Mám z toho velkou radost, protože je to třeba známka toho, že se vše k dobrému obrací.
Tak to určite!!! Mám radosť. ![]()
AprilTwelve AprilTwelve ![]()
Skutečně to pro mě moc znamená, i když něco takového se může ostatním zdát banální.
DaliaNezdá![]()
Dalia Mám radost s Tebou ![]()
AprilTwelve AprilTwelve
Skutečně to pro mě moc znamená, i když něco takového se může ostatním zdát banální.
To není vůbec banální. To je skvělý! Těším se s tebou
!
wendulka Děkuji
V posledních dnech opět ujíždím na LHB. To je prostě kouzelná vůně! ![]()
Dalia Zlatíčko, ať ti vůně pomohou k rychlému zotavení!!! Ovoněla jsem teď LHB v EDP a taky mě dostává
Nevím, zda je to podzimem, nebo rozdílností s EDT
, která pro mě byla příliš "syrová".
Korsičanka Děkuju! ![]()
Mám EdP, je krásná! Přesto je mým snem vlastnit čistý parfém, protože ten je přímo pohádkový.
Dalia To přesně jsem říkala Ivetce!![]()
Korsičanka Škoda, že porcování medvídka usnulo. Tuto vůni ale asi moc lidí nenosí, takže to i chápu.
Dalia No, a cena není ani po slevě v parfumdreams stále pro nás - 245Euro/30 ml (z 308,-
)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články