blackviolet aj keď, teraz ma napadá...tá modrá hodina sa stále vyrába v tom domčeku? Myslím extrait? Alebo je to už len zo zásob a nebude?
V domečku zůstává po výměně flakónů i EdP, takže zatím není důvod k znepokojení.
blackviolet aj keď, teraz ma napadá...tá modrá hodina sa stále vyrába v tom domčeku? Myslím extrait? Alebo je to už len zo zásob a nebude?
V domečku zůstává po výměně flakónů i EdP, takže zatím není důvod k znepokojení.
Fleur A toaletka má jaký flakon? Myslela jsem, že také domeček.
Fleur super, vďaka.
ano, Modré hodině zůstává domeček ve všech koncentracích.
domenica To ráda čtu. ![]()
Dalia Dali tak me napadlo, nevim proc az ted, nezkousela si kontaktovat dobreho andela?
Narok na prispevek mas tri roky od stanoveni diagnozy a pokud mas nezaopatrene dite, napis jim, prosim.
continuity Mojí kamarádce, onkologicky nemocné, pomáhají. Mě ale nenapadlo po někom něco žádat.
Dalia Dali, dočítám vše po cca týdenní nepřítomnosti - jsem ráda, že se Ti daří aspoň o trochu lépe. ![]()
Dalia prosim te, napis tam, udelej to pro me. Ja tam prispivam pravidelne a BUDU RADA, kdyz to udelas. Budes mit pro Pepika na krouzky nebo darek. Nedelas to pro sebe. Spravne ti to meli rict ve spitale a pomoct ti s tim oni.
continuity Zkusím to. Je fakt, že táhnout to sama jen z ID je náročné. Děkuji! ![]()
Dalia Dali, dočítám vše po cca týdenní nepřítomnosti - jsem ráda, že se Ti daří aspoň o trochu lépe.
Děkuji, Haničko! Teď je to lepší. Za týden ale bude třetí chemo.
Zas půjdu do nemocnice.
Dalia drzim palce ![]()
Dalia Myslím na Tebe, držím palce. A přidávám se ke continuity - zkus to. ![]()
Radost mi udělal osobní dopis s podpisem Jan Ewoud Vos. A v dopise informace o novém parfému značky Puredistance s mnohoslibným názvem GOLD. A testovací sada je prý na cestě. ![]()
Gold uzavírá parfémovou trilogii značky a řadí se tak ke krásným parfémům BLACK A WHITE.

po dvou týdnech slavnostně dorazily vzorky od Anatole Lebretona (děkuji Fleur za vyvolání akutní potřeby vyzkoušet Perfumistu), s promo knížečkou, vialky vzorně plné... a na vizitce poněkud neoriginálně ručně psáno Enjoy! a podpis ![]()
ten mě taky hodně bavil. ale ne až tak, aby byl nákup.
andry Tak to jsem zvědavá na tvoje dojmy!
alibi To je úžasné čtení ![]()
daniela děkuji :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.