Biely kvet nemusíš mať obavy, bude sa mi páčiť![]()
Co parfémového vám udělalo radost?
Po včerajšom nákupnom dni v City Aréna som si nakúpila v Douglas 2 rúže, kontúrovaciu ceruzku, paletu na oči a hlavne, čo ma teda nesmierne potešilo, vo Fann som prešmejdila všetky poličky a objavila som v 50% zľave posledný kus Tom Ford Oud Wood 100 ml a samozrejme musela som po ňom chňapnúť. Manžel bude mať voňavé narodeniny.
A odložila som si pre mňa v rovnakej zľave 30 ml Tom Ford Noir pre mňa.
Inak som si SAMA včerajšok v nákupnom centre užila ako nikdy. Pribudli aj dve podprsenky, ale to je už do iného vlákna.
milacka Gratulujem k vydareným nákupom , ja tiež rada sama nakupujem, doprajem si času, koľko chcem, kúpim si, čo chcem......dávno som nebola na takomto výlete. ![]()
Biely kvet aj ja dávno, preto som si, predtým bežnú vec ako je nakupovanie alebo len také prezeranie v obchodoch, takto užila.
milacka Taky blahopřeju k nákupům a prima dni, sestro moje rodná:) A jsem zvědavá, jak se ti bude líbit nový Guerlain. Já tentokrát odolala, neboť mošus a já většinou neklapne
Ale jak který:)
Zato Tauer se mnou naprosto souzní - podruhé Incens Rose - a velká spokojenost.![]()
Korsičanka sestra moja rodná
, určite napíšem dojmy, zajtra cestuje parfum z Nemecka ku mne. Tauer Incense Rose - orientálna ruža, plnokrvná, sakrálna, verím, že sa k tebe hodí a zanecháva za tebou voňavú stopu.
milacka Těším se, až písneš![]()
Moc mě potěšil nový přírůstek - Byredo La Tulipe. To je taková krása!
Nemohu odlepit nos od navoněné ruky.
To jsou všechny vůně od Byreda tak pěkné?

Dalia Nie, všetky nie. ![]()
Biely kvet Tak nevím, jestli mám být ráda, nebo mě to má mrzet?
Při jejich cenách budu asi ráda.
Dalia Určite buď rada. ![]()
Dalia No, vidíš, že dobrá volba
A pěkné svátkové sny, Dali![]()
Korsičanka Děkuji, Josefínko! ![]()
![]()
Máš mezi Byredo vůněmi nějaké oblíbence?
Dalia Vyzkoušela jsem jich většinu. Nejdéle u mě vydržela Sundazed:)
Těší mě, že jsem poslala do světa pár vůní, které už mě přestaly těšit. A naopak se raduji z návratu Fidji na mou poličku, z L'Air du Temps, z La Tulipe a velmi z Rose America, která mi v posledních dnech obzvlášť voní. ![]()
Tak jako já mám MEGA radost díky NOTINO!
Chytla jsem tam novinku Oui La Vie Est Belle,
kdy byla cena za 50tku 1600,- kč,
jenže tím, že jsem měla víc věcí v košíku a oni dali na značku Lancome další slevu, vyšla mě vůně cca na 1200,- kč.
A k tomu mi přišly(k celé objednávce) tři(!) boxíky se vzorky, tzn. 20 vzorků vůní a kosmetiky![]()
![]()
Miru Gratuluji, Miru! Pěkně si to parfémové potěšení užij a těším se na recenze. ![]()
děkuju![]()
MiruNeplánovaná sleva vždycky potěší, ale hlavní je, že jsi zase objevila vůni, která se ti líbí.
...přesně.!. Děkuju...![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články