...jo, přesně tak. Proto jsem pořád váhala s koupí, jestli bych jí tu intimitu odpustila versus její lahodnost.
![]()
(mám to i v recenzi...)
...jo, přesně tak. Proto jsem pořád váhala s koupí, jestli bych jí tu intimitu odpustila versus její lahodnost.
![]()
(mám to i v recenzi...)
Dostal se ke mně moc hezký parfémový dárek - sada vzorků extraitů značky ASTROPHIL & STELLA. Samá zvučná jména současné parfémové scény (v čele s Lucou Maffei) a hezké názvy parfémů, to mám ráda :-)

...jukla jsem na vůně a teda moc by mě zajímala
Paris Cheri
The Iris Way
A Night at the Opera...
krásný dárek od milé osoby Korsičanka dnes si ho na sobě moc užívám![]()
viktorka_od splavu Určitě ti sluší
Zasloužíš si krásu![]()
Dostala jsem darem flakon Midnight Poison. Jeho modrá barva je nádherná! A moc mě potěšil i další obsah balíku - flakon Poisonu, odstřiky Poisonu extrait, Pure Poisonu, Dune, Dolce Vity a jednoho Chanelu a vzorky exckuzivek od Dioru. Moc se těším na zkoušení, které musím odložit, než se mi po chemu udělá dobře.
Dalia Jé, gratuluju, Dali!![]()
Korsičanka Děkuji, Josefínko. ![]()
A ještě dorazil Hypnotic Poison EdP.
Dalia krásna voňavá nádielka Dali, uži si ich všetky![]()
milacka Děkuji, Dari. ![]()
![]()
Netušila jsem, že to tak krásně balí...

Dalia Ozaj krásne balenie. ![]()
Dalia Máš pěkný přírůstek!
...tak ať si ho užiješ až do dna.!.![]()
Miru To bych moc ráda. Děkuji. ![]()
...nejsem jediná, kdo to má tak, že -
"...nic horšího, než špatný parfém. Dokáže mi to zničit den.!.."
Citace jistého španělského návrháře, ale mluví mi z duše![]()
![]()
...tak po dlooouhé době jsem spokojená![]()
Teint de Neige Lorenzo Villoresi
...krásná nasládlá pudrovka podle mého gusta. A drží i v horku

Coco Noir Chanel
...má od všeho trochu - základ/chanelade z Coco Mademoiselle v temnějším provedení, k tomu čerstvost z grepu, elegantní provzdušněnou hutnost z pačuli a eleganci Chanel...

Výprava do Santa Maria de Novella ve Florencii.
Tam je to tak strašně nádherné! I muž byl nadšen, prostředím, personálem, atmosférou. Vybral si Peau d'Espagne.
Já ještě váhám, zatím mám jen set vzorků těch jejich 8 původních vůní.

.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.