Korsičanka to Charisma je jako vintage Chanel no.5 s víc kytkama a je to lahoda, a v té malé bez nápisu je asi taky. Orchidee mi připomíná Narcisse od Chloé, nebo Parfum d'ete (Kenzo), které mám obě ve vintage miniaturách, ale nijak je nemám nacichane. Max Mara je zkažená, voní jako alkohol s nějakým dřevem. Ta vialka je tuším růžový olej a je dost řezavý
Co parfémového vám udělalo radost?
alibi A ty 2 jsou od Avonu a Yves Rochera?
Korsičanka ano
alibi ooooch ![]()
![]()
![]()
slniecko mám něco z toho Luci vzít toho patnáctého?
Dneska mám radost dvojnásobnou. Spotřebovala jsem (po odklonu od své mnohaleté signature CK One v roce 2016), do poslední kapičky svůj první stovkový flakon - New Wave. A trvalo to jen asi půl roku. Další mám v záloze. A dnes mi na Instagramu osrdíčkovali Les Bains Guerbois můj příspěvek :)

alibi Gratuluju, Li! Taky se mi ze vzorku od tebe líbí, jen kdyby víc držela, no![]()
alibi Na jaké půdě si hledala? To je moc pěkný poklad.
Korsičanka děkuji. Drží fakt málo. Líp na oblečení než na kůži. A nejlíp ve vlasech.
Renusatko to je po mojí pražské babičce. mamka to zachránila a teď to po letech našla někde ve skříni
alibi Tak to je opravdu poklad a ještě v rodině. Je vidět, že máš po kom být.
Ne tolik nové parfémové objevy, ani poklady z půdy, ale radost mi dělají vůně venku. Obešla jsem máminu zahradu s růžemi od Austina s asi 10ti různými vonnými profily, pár kroků dál už se o slovo přihlásil pustoryl a závany větru mi přinesly vůni nedaleké lípy v počínajícím květu. Opravdu kouzelné.
marieu Tyhle přírodní vůně jsou stejně nejkrásnější
!
Mně dnes udělala radost dceřina promoce. Manžel se kvůli mně výjimečně navoněl (Terre d´Hermès) a dcera dostala od bratra jako dárek 200 ml své signature Eau des Merveilles Bleue.
Fleur krásné! Moc gratuluju.
marieu Děkuji!
Fleur Gratulujem ![]()
![]()
!!!
Fleur Velká gratulace!![]()
Gratuluju k šikovné dceři a pozornému synovi (na ten dárek přišel sám nebo potřeboval inspiraci?).
Máš pravdu - venku to je fakt nádhera. Byla jsem minulý týden na dovolené v Mohuči a tam kvetly lípy jak o závod. Až toho bylo někdy moc.
A očichávala jsem růže (těch tam teď kvete asi nejvíc) v různých parcích a nebyla jsem sama
.
jerry já to včera u nás v zámeckém parku zkoušela taky. Každý rok se chodím přesvědčit, že jejich nádherné stromkové růže naprosto nevoní. Ale absolutně! Jiné takové jsem dosud nepotkala...
To ti docela závidím. Z vůní venku jsem letos cítila slabě jen šeřík, ale odkvetl tak strašně rychle
.
Pár vůní už částečně slaběji cítím, jen ještě nevoní komplexně tak, jak si pamatuju. Vůně Guerlain třeba stále prakticky nic. Dnes jsem ovšem zkusila Oshiso a to už poznávám, že můžu začít nosit
- P.G. je geniální, když zápasíš s postcovidovou anosmií!
Ty jo, to to uteklo. Blahopřeju!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články