Fleur Gratuluju k dceři i synovi!
Co parfémového vám udělalo radost?
wendulka slniecko Korsičanka jerry děkuji za gratulaci!
blackviolet Díky; mám radost, ale zároveň je to jakási přelomová etapa i pro mě. Tu promoci jsem potřebovala nejvíc já jako přechodový rituál
.
wendulka To je skvělá zpráva, můžeš balit kufry do Paříže
!
Na Paříž to bohužel ještě není a letos ani nebude. Na zkoušení si budu muset ještě počkat. Nicméně pokud se to bude dál lepšit stávajícím tempem a nic šíleného jako letos se už nestane, příští jaro bych mohla. Zase to beru tak, že díky stávajícímu "hojícímu se stavu" zredukuju mezitím poličku tak, že tam to pak se "spraveným" nosem pořádně roztočím
.
wendulka Tak držím palce, aby tento optimistický scénář vyšel.
No víc optimismu ze mě po těch posledních třech měsících v tuhle chvíli nevymacknes
.
Zkoušení mi samozřejmě chybí. Lhala bych, že ne.
Ono s tou anosmi, když se ti čich velmi pomalinku vrací, je to na jednu stranu hodně podobné jako s satnikem, když zhubnes a obleces oblíbený kousek, který jsi dlouho nezapla. O to víc si ho užíváš
.
A díky
.
Na Myskino.cz mají Les Indemodables!!![]()
(ale ceny jsou jak za, mnou touzeny, Patchouli Magnetik, čili nedostupné, při mě spotřebě...
)
Miru Nějak se v tom ztrácím - Patchouli Magnetik je od Maison Crivelli
.
Ceny za Les Indémodables odpovídají cenové politice značky, v tomhle případě Myskino asi nemá žádnou "pražskou" přirážku.
...já vím, od jaké značky je Patchouli Magnetik.
Myslela jsem to tak, že obě vůně jsou "malé" množství za větší cenu(50tka za cca pět tisíc...) = pro mě tím pádem nedostupné...
MiruDík za objasnění. Já jsem právě nevěděla, jestli nemáš na mysli tu pačuliovou vůni od Les Indémodables.
návštěva
Festivalu Aromaterapie & Bylinky 2023
https://alibi-notes.webnode.cz/l/festival-aromaterapie-bylinky-2023/

alibi Tak to mě moc mrzí, že jsem to zazdila, za půl roku je teda znovu?
Fleur To je radost, z celého srdce gratuluji!
Isca snad ano. Bylo to v březnu, a teď v září. I Lea říkala něco o "příště" a příští přednášce
Edit: našla jsem datum 23.3.2024
Kan Děkuji!
alibi TDíky, tak to si píšu, to bude k narozeninám![]()
Vzorka od Martuly, konkrétne Puredistance Papilio, dámy, to je taká voňavá krása, mrknite na zloženie a presne takúto návykovú zmes vám vôňa aj ponúkne. Zaľúbila som sa.
Návštěva Rozárií v Olomouci a Velkých Pavlovicích - a růže Parfuma
https://alibi-notes.webnode.cz/l/ruze-parfuma-r/

to znie ako super nápady na výlet...ale asi už počkať na jar-leto
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články