Co parfémového vám udělalo radost?

20. srpna 2014 11:22
Offline Miru
16747 příspěvků moje polička 19. prosince 2023 08:27

Fleur 

...není, noo

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 19. prosince 2023 11:15

Mňa dnes potešil Tom Ford Black Orchid v koncentrácii edt, išla som na istotu. Edp sa mi nepáči, ale toaletka je "iné kafe".

Offline Korsičanka blogger
13475 příspěvků moje polička 19. prosince 2023 14:09

Jako že sis ho koupila?Dobře ty!

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 19. prosince 2023 19:22

Korsičanka Áno sestro, chcela som si ho dať pod stromček, ale nevydržala som. Ježiško má ešte 4 dni čas na to, aby niečo ďalšie vymyslel

13475 příspěvků moje polička 19. prosince 2023 19:28

milacka Tomu naprosto rozumím,i když EDT neznám.

Offline clothilde
2049 příspěvků moje polička 24. prosince 2023 19:14

Dnešní dárek. Manžel ho vybral podle vzorku, který jsem si zkoušela a jemu se vůně moc líbila

Offline Biely kvet
4150 příspěvků moje polička 24. prosince 2023 19:23

clothilde Krásny darček!

Offline Jitka77
1927 příspěvků moje polička 24. prosince 2023 19:25

clothilde Krása! Manžel je velmi pozorný a ty moudrá s nápovědou

já jsem si nadělila (relativní) novinku Hermes Un Jardin a Cythere.

13475 příspěvků moje polička 25. prosince 2023 11:47

clothildeŠikovný muž!Gratulace

Online slniecko admin
19546 příspěvků moje polička 25. prosince 2023 12:42

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 25. prosince 2023 13:47

clothildeSuper výběr. 

Já jsem letos parfémy nadělila, ale sama jsem důrazně varovala, že žádný nechci

Offline Lenka22
2638 příspěvků moje polička 25. prosince 2023 13:50

Renusatko co jsi vybrala?

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 25. prosince 2023 13:53

Lenka22 Já to měla jednoduché. Synové jsou konzervativní, i když přinesu spoustu vzorků, tak se svých oblíbených nehnou. A manžel si kde co nechává na "lepší příležitost" takže Dior Home Sport, aby to mohl nosit pořád ,protože ten sport přece znamená, že to může mít denně.

Offline Lenka22
2638 příspěvků moje polička 25. prosince 2023 13:59

Renusatko manžel od covidu nemá čich, tak je mu to jedno...a u synů vždy znovu tápu, nic oblíbenýho nemají.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 25. prosince 2023 19:44

Lenka22 Můj manžel neměl čich dva roky. Teď už tvrdí, že se mi vrátil, ale já někdy nevím

A kluci. Ten mladší (17) chce Diesel fuel for Life a starší (21) si oblíbil Zebru, oba ty parfémy kdysi nosil manžel, tak šlo jen o to, kdo mu co začal brát

Offline Lenka22
2638 příspěvků moje polička 25. prosince 2023 22:05

Renusatko mrknu na ně v databázi pro příští inspirací. Zatím jsou v naší famílii pánské parfémy náhodné nákupy.

Offline Woody
příspěvků moje polička 26. prosince 2023 17:29

Lenka22 kluky moc chválìm, obě vůně mám rád. A táta je dobře parfémově zkultivoval Přál bych nám všem méně reformulačnìch zásahů a intenzitu, jako z přelomu tisìciletì. Zejména u Zebry je to znát.

Offline salvia
příspěvků moje polička 29. prosince 2023 14:39

Včerejší parfémová osvěta mezi kolegyněmi. Sváteční posezení s kávou a cukrovím se nám "zvrhlo" po vytažení všech zásob, které skladuji v kanceláři, takže asi 25 flakonů :-).

PKdo nahlédne na mou polici - nevlastním žádné zázraky, ale rozhodně se kolegyně setkaly s neznámými značkami, o nichž ani nezaslechly. U obou uspěla Chopardova Iris Malika (na mě příliš a vytrvale ovocná), Bourjois Soir de Paris a LL  Le premier parfum. Taky řada Les Signes de Grès. 

Taky Kobako mělo úspěch, takže mě malinko překvapily nakrčené nosy u SL Ambre Sultan, Piguetovy Notes a Lattafa Ishq al Shuyuk gold, které bych ještě pochopila, ale i ! EdT Infusion d'Iris ! Následoval komentář: "To je síla".  Mě je ovšem všechny během podzimu opakovaně chválily :-).

Doufám, že se mi podaří dosahnout alespoň stavu, kdy na dotaz: "Čím to voníš?" zazní konkrétnější odpověď než:  Klein, Chanel, Dior nebo Lacoste.  Pokud zjistí, že existují i jiné značky a jak vypadá flakon Shalimaru, bude to třešinka na dortu. A jestli najdu oběť, které se budu moci chlubit s pořízenými vůněmi, a skoro to vypadá, že ano...to už bude sen . Doma totiž mou zálibu nikdo nijak zvlášť nesdílí, tak se ukájím načuhováním sem.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 18:43

salvia To je bezva. Já jsem ráda za každého, kdo se v okolí začne zajímat, ale stejně si o tom koníčku nejvíc pokecám s lidma, které znám přes parfémy.

A tady se žádný parfémový nadšenec neztratí, tak se pěkně v klidu zapoj. Polička je zajímavá.

Offline salvia
příspěvků moje polička 29. prosince 2023 19:08

Renusatko Díky za komentář k polici.

Jsem oblibovatel parfémů s chronickou rýmou (asi proto v práci poznavají, že jsem prošla chodbou ). Složky nepoznám, spíš zaznamenávám dojmy, jen jsem sebrala odvahu tady s nimi vyrukovat opravdu jen párkrát.

Asi to znají všichni, ne vždy mají osvětové akce úspěch. Protože "od Federica Mahory přeci voní úplně stejně a nedáš za ně půl platu". Ony netuší, že vlastně dají a dobře jim tak , když si nedají říct, že?