...není, noo![]()
![]()
![]()
Co parfémového vám udělalo radost?
Mňa dnes potešil Tom Ford Black Orchid v koncentrácii edt, išla som na istotu. Edp sa mi nepáči, ale toaletka je "iné kafe".
Jako že sis ho koupila?
Dobře ty!
Korsičanka Áno sestro, chcela som si ho dať pod stromček, ale nevydržala som. Ježiško má ešte 4 dni čas na to, aby niečo ďalšie vymyslel![]()
milacka Tomu naprosto rozumím
,i když EDT neznám.
Dnešní dárek. Manžel ho vybral podle vzorku, který jsem si zkoušela a jemu se vůně moc líbila

clothilde Krásny darček! ![]()
clothilde Krása! Manžel je velmi pozorný a ty moudrá s nápovědou ![]()
já jsem si nadělila (relativní) novinku Hermes Un Jardin a Cythere.
clothildeŠikovný muž!
Gratulace![]()

clothildeSuper výběr.
Já jsem letos parfémy nadělila, ale sama jsem důrazně varovala, že žádný nechci
.
Renusatko co jsi vybrala?
Lenka22 Já to měla jednoduché. Synové jsou konzervativní, i když přinesu spoustu vzorků, tak se svých oblíbených nehnou
. A manžel si kde co nechává na "lepší příležitost" takže Dior Home Sport, aby to mohl nosit pořád
,protože ten sport přece znamená, že to může mít denně.
Renusatko manžel od covidu nemá čich, tak je mu to jedno...a u synů vždy znovu tápu, nic oblíbenýho nemají
.
Lenka22 Můj manžel neměl čich dva roky. Teď už tvrdí, že se mi vrátil, ale já někdy nevím![]()
A kluci. Ten mladší (17) chce Diesel fuel for Life a starší (21) si oblíbil Zebru, oba ty parfémy kdysi nosil manžel, tak šlo jen o to, kdo mu co začal brát
Renusatko mrknu na ně v databázi pro příští inspirací. Zatím jsou v naší famílii pánské parfémy náhodné nákupy.
Lenka22 kluky moc chválìm, obě vůně mám rád. A táta je dobře parfémově zkultivoval
Přál bych nám všem méně reformulačnìch zásahů a intenzitu, jako z přelomu tisìciletì. Zejména u Zebry je to znát.
Včerejší parfémová osvěta mezi kolegyněmi. Sváteční posezení s kávou a cukrovím se nám "zvrhlo" po vytažení všech zásob, které skladuji v kanceláři, takže asi 25 flakonů :-).
PKdo nahlédne na mou polici - nevlastním žádné zázraky, ale rozhodně se kolegyně setkaly s neznámými značkami, o nichž ani nezaslechly. U obou uspěla Chopardova Iris Malika (na mě příliš a vytrvale ovocná), Bourjois Soir de Paris a LL Le premier parfum. Taky řada Les Signes de Grès.
Taky Kobako mělo úspěch, takže mě malinko překvapily nakrčené nosy u SL Ambre Sultan, Piguetovy Notes a Lattafa Ishq al Shuyuk gold, které bych ještě pochopila, ale i ! EdT Infusion d'Iris ! Následoval komentář: "To je síla". Mě je ovšem všechny během podzimu opakovaně chválily :-).
Doufám, že se mi podaří dosahnout alespoň stavu, kdy na dotaz: "Čím to voníš?" zazní konkrétnější odpověď než: Klein, Chanel, Dior nebo Lacoste. Pokud zjistí, že existují i jiné značky a jak vypadá flakon Shalimaru, bude to třešinka na dortu. A jestli najdu oběť, které se budu moci chlubit s pořízenými vůněmi, a skoro to vypadá, že ano...to už bude sen
. Doma totiž mou zálibu nikdo nijak zvlášť nesdílí, tak se ukájím načuhováním sem.
salvia To je bezva. Já jsem ráda za každého, kdo se v okolí začne zajímat, ale stejně si o tom koníčku nejvíc pokecám s lidma, které znám přes parfémy.
A tady se žádný parfémový nadšenec neztratí, tak se pěkně v klidu zapoj. Polička je zajímavá.
Renusatko Díky za komentář k polici.
Jsem oblibovatel parfémů s chronickou rýmou (asi proto v práci poznavají, že jsem prošla chodbou
). Složky nepoznám, spíš zaznamenávám dojmy, jen jsem sebrala odvahu tady s nimi vyrukovat opravdu jen párkrát.
Asi to znají všichni, ne vždy mají osvětové akce úspěch. Protože "od Federica Mahory přeci voní úplně stejně a nedáš za ně půl platu". Ony netuší, že vlastně dají a dobře jim tak
, když si nedají říct, že?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články