Využila jsem Valentýnské nabídky z Puredistance
Ani sa ti Sylvia nečudujem, že si pri týchto kráskach porušila STOP stav, gratulujem![]()
Využila jsem Valentýnské nabídky z Puredistance
Ani sa ti Sylvia nečudujem, že si pri týchto kráskach porušila STOP stav, gratulujem![]()
Cervanek , díky za informace:)
Dalia Ehm, co to je ta vanilková krása? Nepoznám to takhle...díky.
Dalia zdvojený příspěvek.
Lenka22 Je to J´adore l´Or ![]()
Dalia Děkuju.
Je to poměrně chvilka, co jsem si říkala, jak je ta třicítka vůní na polici pro mě vzdálená a vlastně nedosažitelná.
Cervanek
Je to poměrně chvilka, co jsem si říkala, jak je ta třicítka vůní na polici pro mě vzdálená a vlastně nedosažitelná.
![]()
Pre mňa rozhodne...![]()
Cervanek Nenene. ![]()
(Na cestě mám Insolenci EdP.
Ale jenom maličkou.)
Ale třeba Tendre Poison nebo Eau de Gucci nemám jak doplnit, hlavně tedy prvně jmenovaná se neodvratně chýlí ke svému konci... Fňuk.
No ale v reálu toho nejsou zas takový hromady! ![]()
Ellen V reálné poličce mi to taky nepřijde tak strašné, ale napsané nebo když to někde řeknu, to vypadá strašně. ![]()
Tan flakon totiž chci! Než úplně zmizí.
A taky teda doufám, že se mi bude líbit vůně. ![]()
Mimochodem... zkusila jsem ji vyhledat na Notinu přes Heureku a z jiného počítače, než běžně používám, a tam na mě vyskákala úplně ďábelská cena... 666 Kč.
Jinak teda tyhle dvojí, trojí ceny... ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.