Renusatko No, to je dobrý nápad! A jsi-li ty nebo tvá nehtařka výtvarně zdatná, udělejte flakonu pěkné umělecké dílko na zádíčka
Až vyplýtvám odstřik, třeba se na tebe obrátím:)
Renusatko No, to je dobrý nápad! A jsi-li ty nebo tvá nehtařka výtvarně zdatná, udělejte flakonu pěkné umělecké dílko na zádíčka
Až vyplýtvám odstřik, třeba se na tebe obrátím:)
Renusatko Nápis tedy skutečně není zrovna oku lahodící, ale co ... obsah je jistě krásný. ![]()
Cervanek Máš pravdu, přemýšlela jsem o tom stejném...teda komu a k čemu je tester určený, pokud nepočítám parfumérie. Přece i té parfémové firmě musí být jasné, že se e-shop nevypotřebuje více testrů než se prodá flakónů. Zajímalo by mě, jestli jde testr koupit i v jiné zemi, než je třeba ČR, SR. Kolikrát už mě i napadlo, že třeba vzorky na Notinu by vůbec neměly být za peníze. Stejně pocházejí určitě z těch testrů.
Na druhou stranu jsem jako spotřebitel za tu možnost ráda, protože se mi nechce kvůli flakónu bez nápisu, dát za třeba tuhle vůni o 800 - 1200 Kč víc. ![]()
Cervanek A viděla jsi něco takového v zahraničních e-shopech? Já si totiž neuvědomuju, že bych někde nakupovala a u každého flakonu byly dvě ceny...tester a netester.
Mám nesmírnou radost díky Korsičanka protože jsem si dnes vyzvedla Fialovou Bottegu a je děsně ňuňatá a voním si božsky
![]()
alibi Konečně mám vzorek této nové Bottegy, ale ještě jsem nezkusila. Jsem zvědavá.
Ať Ti dělá radost!
(Insolence EdP) Ještě ji nemám doma. Až zítra, asi.
A kdy ti připadá nejhezčí, v jakém období?
Dalia děkuji ![]()
Ellen to bych nevydržela ![]()
No však taky šokuju sama sebe. Zatím jsem vždycky nedočkavě trhala celofán jakmile to šlo - co kdyby se mi něco stalo a já už se nestihla dozvědět, jak to voní? ![]()
vyzvedlajsem ji v krámě a hned pár kroků za dveřmi za chůze rozbalovala a voněla se ![]()
To je vidět, že je ve správných rukou.
To ale chápu! Já ji zrovna nedávno konečně vyzkoušela a byla jsem upřímně překvapená, že se mi celkem dost líbila - do teď jsem měla za to, že produkce Avonu stojí za prd.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.