Díky za info. Prosimtě, co se mi nestalo, já ji dostala. Jen tak. Takže u mě přistál Today ani nevím jak.
Co parfémového vám udělalo radost?
A tak nějak obecně do pléna hlásám, že mi teď dělá velkou radost Shalimar Souffle a je v té zimě moc příjemný.

(zdroj: Monsieur Guerlain)
Panenka
Díky za info. Prosimtě, co se mi nestalo, já ji dostala. Jen tak. Takže u mě přistál Today ani nevím jak.
![]()
... tak ať je Ti s ním fajn!
Dobré, co?
Já myslím, že obzvláště na jaře bude.
Ellen Skvělé!
Ano, jaro bude Today slušet.
Jé, to jste vyjmenovaly všechny vůně z Avonu/Oriflamu, které jsem měla v oblibě :)
Today mi kdysi fakt voněla, měla jsem celý flakon. Nedávno jsem zkusila vzoreček a už to nebylo ono, byla ostřejší, pronikavější, než si pamatuji. Tím neříkám, že jí změnili, spíš jsem ji tehdy vnímala jinak.
Mirage se mi zalíbila po prvním vyzkoušení, flakon jsem si nechala na památku a občas k němu přičichnu.
M by Marcel je DOKONALÁ! Ze začátku se mi tolik nelíbila, ale pak jiskra přeskočila a teď si ve flakonu hýčkám poslední zbyteček :/ Dneska jsem se jí na základě téhle diskuse po delší době navoněla, pořád je úžasná.
Taky jsem měla moc ráda Amethyst Fatale, ten oslazený pepř v úvodu, óooo :) U té jsem měla štěstí, že se ke mně loni náhodou dostal plný flakon. A jako jediné z výčtu se mi k ní podařilo najít parfémový protějšek, Perles de Lalique. Jediné co, tak Oriflame voní výrazněji a je o trochu sladší.
Ellen no.. špatně. nerada bych vůní obtěžovala. já mám ráda když ji cítím já (mrzí mě že LUI tak max půl dne:-(( a okolí až když se ke mně přiblíží, tak na podání ruky aspoň. a tak to mám ráda i u ostatních
Mě by se náhodou líbilo potkávat provoněné chodby a ulice. ![]()
ISON Mně se líbí flakon Amethyst Fatale, vůni ale neznám.
Je fakt, že člověk má už nos zmlsaný. Myslím si však, že na občasný "čichový odpočinek" nejsou některé vůně od A nebo O špatné.
Ellen mě to ruší. stejně jako všudypřítomná hudba, stálehrající televize.. prostě mám ráda tiché neutrální prostředí:-)
viktorka_od splavu
Tak to jsme dvě.
Když jsem před lety pracovala v DD, tak jedna kolegyně nosila Angel. Provoněla jím celé patro a já vždy slastně nasávala.
To chápu, ale hlasitá vůně je prostě něco jiného.
Ale bohužel takto cítím často varianty, které nepovažuji za nějak extra libé... no co už.
Ellen tak možná je to tím, že já chci cítit jen tu SVOU protože ta je přece nejlepší!![]()
No to dá rozum. ![]()
Ellen tak možná je to tím, že já chci cítit jen tu SVOU protože ta je přece nejlepší!
... máš recht!
Tak já dneska asi provoněla všechno
. Každý, kdo vlezl na vyšetřovnu, tak chválil, že to tam nádherně voní.
I sama jsem teda měla pocit, že jsem to trošku přehnala, ale nikdo si nestěžoval. Dokonce doktor se ptal, čím voním, že by to pořídil manželce k výročí
.
Renusatko tak dúfam, že máte na pracovisku kardiológa, ak sa oboznámil s cenou ![]()
slniecko Pan doktor to má u nás jako vedlejšák. Jezdí se záchrankou
. Ale kupodivu se zas tak překvapený nezdál...upozorňovala jsem ho. Zdál se naopak hodně nadšený a říkal, že jeho žena má parfémy ráda.
Renusatko takpotom je to v suchu ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články