![]()
Co parfémového vám udělalo radost?
Tak nabízelo... ale tak trapnej pokus bych uznala leda u někoho úplně cizího ![]()
protože co je lepší než jedna koncentrace 24F? a než dvě? ![]()
...doufám, že mi radost udělají dva odstřiky vůní, které se mi kdysi líbily a nyní je mám na cestě, takže skoro jako naslepo.!
French Kiss
Angelique Noir
Miru Obě se mi líbí. French Kiss už jsem dlouho neměla na sobě, ale Anguelique Noir mám v tomhle teplém počasí ráda. Určitě si je užiješ.
Já jsem dnes v horku nadšená ze Soleil Blanc. Manželovi jsem dnes vyzvedla Creed Aventus a musím říct, že i to jsem si odpoledne užívala.
Renusatko Já dlouho váhala, jestli mám v tomto počasí AN vytáhnout. Dosud jsem ji měla spojenou jen s podzimem nebo časným jarem, kdy ještě není moc teplo. Ale bála jsem se zbytečně. Je krásná i teď! ![]()
French Kiss nějak nemohu přijít na chuť. Zkouším jej opakovaně vždy po delším čase a zatím mi nesedne.
Soleil Blanc je povedená vůně. Možná do ní časem půjdu.
"Nová" Organza Indecence se už vyjímá na mé poličce.![]()
Dalia AN jsem původně koupila na podzim a taky jsem ji tak nějak měla zařazenou. Potom jsme jeli s kamarádkou na letní dovolenou a byl to zrovna její objev, takže ji používala v tom horku a naznaly jsme, že ji to teplo sedí.
Renusatko Je taková sametová a měkoučká v tom teple. ![]()
![]()
Děkuji za povzbuzení!
Nasla jsem v satnim supliku 30 ml Samsary edt, na kterou jsem uz zapomnela.
Leto muze zacit!
Luna Dárky, které člověk připraví sám sobě, jsou nejlepsi prekvapeni![]()
Luna Dobrý objev! Teď přemýšlím, jestli máš tolik vůní, nebo tolik šatstva, že se ti může v šatním šuplíku zatoulat hned třicítkový flakón
.
Luna Samsara k létu patří. Super objev v pravý čas! ![]()
daniela Až na ten rozdiel, že alkoholici asi nezabúdajú na svoje skrýše!
...domenica
![]()
Kousek Francie až ke mně -
krásně zabalený balíček, dvě vůně a plno vzorků!
Ááách...
Moc děkuji![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články