Po hodně dlouhé době jsem se odhodlala k nákupu úplně naslepo a pořídila Le Plus Beau Jour de Ma Vie. Ještě před recenzí od domenicy jsem tušila, že by to mohlo být ono. Po ní už jsem si byla jistá na 99,9 % a od včera se mi to definitivně potvrdilo
. Je rozkošná
.
Vaše parfémové slepáky
...Vy dvě ,s domenicou, jste také "rozkošné"...![]()
Jak mávat psovi před hubou buřtem...![]()
![]()
Tak se také těším na recenzi.!
...Vy dvě ,s domenicou, jste také "rozkošné"...![]()
Jak mávat psovi před hubou buřtem...![]()
![]()
Tak se také těším na recenzi.!
Chceš zamávat ještě jedním "buřtem" ?![]()
Hele neprovokuj :) já už si teď připadám že jsou mi tři, jak se těším :) čím dál víc si myslím, že ji budu chtít, tak té středy ani nemůžu dospat, skoro jako by měly být vánoce :)
No už se těším na sraz
Je mi jasný, že ty mandle a spol. nebudou nic pro mě (o věku, pannám nevěstinkám značně již vzdáleném, ani nemluvě!), ale pokochám se moc ráda...
Ale já avizovala, že po ní toužím
.
Jj, už od úterý jí poctivě zkouším, do večera to snad už dám dohromady. Dostala mě stejně jako Sunshine.
barbucha: Jasně, beru jí
. Odhad máš dobrý, na tebe bude jako tradičně moc sladká, ale pro zajímavost by se ti líbit mohla. Domenica měla naprostou pravdu v tom, že ač si jinak nejsou vůbec podobné, je na ní poznat stejný způsob kvalitního zpracování jako u Plus Que Jamais (čistě jen ten dojem), příp. Les Secrets de Sophie a těch dalších vůní, co byly prapůvodně vydané ve flakonu quadrilobé.
Po delší době jsem opět dostala chuť střílet naslepo. A tentokrát jsem byla obzvlášť odvážná, protože šlo o Tauerovu Rose Flash a Vanilla Flash, které mi minulý týden dorazily.
No a vyšlo to, zejména nadšená jsem z Rose Flash
. Je to taky částečně gurmánská růže jako Une Rose de Kandahar, ale přitom je úplně jiná a dokonce bych řekla, že je tam té růže víc
. A Vanilla Flash se Andymu taky povedla
.
a na kadidlovou se chystáš taky?
Od Incense Flash mi pochopitelně s těmi dvěmi přišel vzorek
, takže ano, můžeš očekávat recenze kompletní trojice
-
Ale dnes odpoledne se ukázalo, že Tauer se nezapře. Zatímco na kinomě se dnes obzvlášť krásně rozvoněla ta Vanilla Flash, na fije v případě obou vylezl popelníkový vetiver, takže můžeme pomalu začít uzavírat sázky, do jaké skupiny se potom zařadíš ty, případně jestli s nimi zvládneš provést ještě něco horšího než fija
.
Každopádně na nás s kinomou se obě vyvedy
-
fajn, na co sázíš? ![]()
No na mne sice nevonely zrovna tytoTauerovy kreace, ale zase narozdil od nekoho na mne krasne vonel Dior - Feve Delicieuse.... takze mi to neni az tak lito a jsme si kvit :-D
EDIT: Rose Flash budu asi potrebocat jeste jednou zkusit... hlssim, ze popelnik je pryc... a ted je to tedy na mne fakt pekny... ted to nevoni ani jako Tauer... a jestli to bude takhle drzet... tak budu premyslet o tom, ze ten popelnik mozna tak strasnej nebyl...:-D
No po zralé úvaze, co jsem zrevidovala tvoje dosavadní zkušenosti s Tauery, já sázím na to, že ty si zvládneš postupně projít všemi třemi skupinami
.
fija: Jo, to je fakt. Teprve po dnešku začínám chápat, proč toho exkluzivního Venea a Fleur tady tak chválily
, že asi na nich bude vonět podobně jako na tobě. Tady mám opravdu smůlu já. A nevytahuj se, jo
? Nebo ti tu Feve začnu závidět. Ale dneska to bylo fakt krásné, z tvé strany šla ke mně Feve Delicieuse a od kinomy zase Vanilla Flash, vzhledem k tématickému prostředí to byla paráda
.
Zmizel? Hm. Neboj, na sraz jí určitě vezmu znovu.
třemi? jako hrůza, super a - ...?
Né, jakože super, popelník a třetí skupina: ještě něco horšího
.
Ta třetí skupina, to budu asi vždycky já ![]()
Téměř naslepo Si Lolita. Docela toho lituju. Pamatuju si, že kdysi se mi ze vzorku líbila a chtěla jsem parfém s hrachorem, protože mě zaujal u kolegyně v Premier Jour. Hm ![]()
Já dneska zaplatila :

oni mají nový flakony? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje