jerry Klasika... opravdu by mě zajímalo, proč to takhle funguje ![]()
Komplimenty
jerry Kolegové si ještě nezvykli na to, že jsi voňavá, nebo ty chlapy střídáš?![]()
To bude jeden z Murphyho parfémových zákonů![]()
Tohle byl zrovna kolega, se kterým jezdím na služebku tak 2x do roka.
Pochvala na L´Inspiratrice od muže, který vůním rozumí
a rád je nosí, moc mě to potěšilo.
Minulý týden se kolegyni líbil Shalimar Planifolia. Prý moc krásná vanilka
.
Dneska jsem byla v květinářství zrovna ve chvíli, kdy jim přivezli zásoby a najednou pan florista zavětřil a prý že karafiáty ale dnes být neměly. Tak jsem nesměle pípla, že to budu asi já
(Lui) Zasmáli jsme se...
tina To je dobrá historka
.
Dneska kolega se kolega v práci rozplýval nad nádherným parfémem a cože prý to je - Aura Sensuelle mu sice nic neřeklo, ale mě by zajímalo, proč mi už poněkolikáté někdo chválí vůni, kterou mám už na dne flakónu a pořizovat si ji už nechci.
Tohle je snad na nějaký výzkumný grant![]()
Tak já jsem dostala nej kompliment na vůni, úplně jak kdybych ho dala sama sobě: Navoněla jsem se v kanclu Angel Muse a kolega se úplně rozzářil: To je nádhera, to je prostě vůně, no...Jako já to úplně vidím: Rakev, černá hlína, prostě takový malebný podzimní pohřeb. A trochu zasypaný nějakýma jako borůvkama, aby se ta ponurost odlehčila.![]()
Luna Kolega má bujnou fantazii. ![]()
...sbírám komplimenty na vůni
L´Aura
(nikoho ta vůně neobtěžuje, jen prostě, že krásně, pěkně, příjemně, zvláštně
voním...)
Miru Se vůbec nedivím, je povedená.
...kuju![]()
Dnes jsem dostala kompliment od úplně cizího, hodně starého pána. Míjeli jsme se na chodníku a on na mě po chvilce zavolal, že krásně voním. ![]()
Dnes jsem si vzala do práce Fialku Annick Goutal koupenou zde od Paris , na sále se na mě sesypaly porodní asistentky a chodily za mnou čichat až na lékařák. To se mi ještě nestalo!
marieu Gratuluju! Staré dobré vůně se nezapřou![]()
Leny Na akú vôňu?![]()
Korsičanka přitom jsem ji ze sebe téměř necítila a navíc mi přišlo, že si ji třeba laici můžou spojovat s nějakým staromilstvím. Opravdu vydařený slepák.
Daridari Narciso Rodriguez edt
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje