Po dlouhé době jsem dostala kompliment na vůni. Konkrétně na La Panthére od kamarádky.
Komplimenty
Včera mě objala dcera a - krásně voníš. Chanel Boy, moc ráda ho nosím.
Mirka Nejen pochvala, ale hlavně to obejmutí od velkých dětí zahřeje, že?![]()
Korsičanka To víš, že ano
. Ona na to navíc moc není a taky ta pochvala už není z kategorie "maminka voní vždycky krásně"
.
Dnes od manžela na M.Micallef Mon Parfum Pearl... první kompliment od něho na tuto vůni. A to mám už druhý flakon (ten druhý dokonce od něho k Vánocům) a nosím ji často... no jo... chlapi ![]()
A minulý týden od kolegyně na NR Love in Paris... že je krásná, moc mně sedí... že to jsem já. ![]()
Paris Obě jsou to krásné vůně. ![]()
...můj chlap má na mně nejraději
LIGNO
a
VANILLA FLASH
...to mi pak šeptá, že moc hezky voním
Predvčerom, taký veľmi, veľmi zaujímavý....vlastne to ani nebol kompliment priamo na mňa. Rekonštruujeme, predvčerom robili poslednú vrstvu maľovky a jeden z maliarov sa ma odvážil spýtať, že čo vlastne robím. Na moje prekvapené prečo mi hovoril, že už mesiac tu chodí po byte, a všade to krásne vonia (nepoužívam veľmi bytové parfémy, takže sú to jednoznačne vzorky, odstreky a flakóny všade...a keď píšem všade, tak proste VŠADE). Tak sme začali veľmi zaujímavý rozhovor o parfémoch, kde on sa ma ako "znalkyne" pýtal, že čo si myslím o Opiu pour Homme, čo by som mu tak poradila z modernejších parfémov a s nostalgiou spomínal na nejakú limitku vône Tabac, ktorá ale bola v hnedom flakóne, ale nie takom oblom ako teraz, ale skôr v tvare lichobežníka. A vraj určite rovnaký výrobca, že má doma napísané všetko z flakónu aj krabičky, včítane výrobného čísla, keby sa mu to podarilo niekde ešte vypátrať.
Bolo to strašne milé.
slniecko To je opravdu milé. ![]()
slniecko To je fakt veľmi milé
asi si vypýtam na pána maliara kontakt, až sa dokopem k malovaniu
Daridari rada, oni aj prácu spravili dobre.
slniecko TO TEDY BYL PARÁDNÍ KOMPLIMENT!![]()
Mirka Ale od takového komplimentu je to už jen krůček k tomu, aby si vůni začala půjčovat
.
slniecko život píše príbehy
, milé.
slniecko To je hezká historka
. I mě vždycky potěší, když se nečekaně potkám s někým, kdo sdílí vášeň pro vůně. Svého času jsem nosívala vzorky pánských vůní jednomu baristovi do mé oblíbené kavárny, ale to je úplné nic proti malíři pokojů
!
Fleur Ó kéž by! Od matky je zásobená, životním stylem minimalistka, takže má dva parfémy a, jak říká, na co, když navoní se vždy jen jedním
.
Mirka I to má své výhody, moje dcera to má podobně.
Fleur Určitě má. Ale teď byla skoro měsíc doma a neměla teplejší šaty na oslavu a odjížděla v posledních kalhotách, protože těch pár kousků má v Praze. A to ještě vytřídila skříň a na charitu putuje taška věcí.
A když si vzpomenu, že oplakala hodinky k narozeninám, protože ty její ještě fungují ... no, k vzteku je to někdy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje