Antje Co koupit? No přece zase Slona
!
Komplimenty
Antje a proc ho chces zamenovat?
viktorka_od splavu rada bych zkusila neco jineho a zaroven nechci byt zklamana...
Antje jo takhle, já myslela že chceš jinou ale podobnou, lepší je jinou a jinou:-) jako z jinýho soudku, pro jinou náladu a tak
myslím, že když dáš do parfémových dotazů svoje oblíbence tak dostaneš hafo dobrých tipů![]()
viktorka_od splavu ted jsem sjela vlakno o setreni a mam vycitky![]()
Antje to se ale týká jídla, parfém je komodita trvalého charakteru![]()
viktorka_od splavu diky ![]()
Antje maličkost![]()
Antje Jasný, jídlo řeším a parfémy mám za poslední měsíc tři nové![]()
. Zase dost ostatních jede v nákupech oblečení a některé v obou položkách. Nějaké radosti mít musíme.
A ještě na potvrzení starého známého pravidla, až je mi skoro hloupé to psát: ve flakónu odhadem asi tak posledních 15 ml Mon Précieux Nectar, nosila jsem tu vůni od roku 2010 spíše při výjimečných příležitostech (korespondujících s tehdejší exkluzivitou vůně), když byla uvedena v řadě Les Parisiennes, tak jsem si pořídila několik flakónů a používala ji běžně; s její opětovnou exkluzivní ne/dostupností jsem se rozhodla rozloučit se s ní.
A samozřejmě od chvíle onoho vnitřního rozhodnutí na MPN prší jeden kompliment za druhým. Nejvíce potěšil od jednoho kolegy, který asi dvakrát komentoval moji vůni negativně; tentokrát mě minul s pozdravem a pak na mě volal ze schodiště přes dvě poschodí: "Moc dobrý parfém!"
Zdravím, sestro![]()
!
Ten už jsem hodně dlouho neměla. Asi bych ho měla zase vytáhnout. Já mám tedy nasysleno hodně, takže loučit se zatím rozhodně nemíním
.
Včera mi jedna kolegyně v práci říká, že zase krásně voním!, a že by si mě nejraději vzala domů, abych jí tam takhle pěkně voněla...
...L´Heure Bleue Guerlain
![]()
S L´Heure Bleue bych si tě taky vzala domů![]()
...kuju...
No, myslím, že to je tím, JAK se ta vůně na člověku rozloží, resp. Ty ji vlastně vnímáš v trochu jiných barvách než já
(teda - já tam ty Tvoje barvy, byť krásné odstíny, taky mám, ale v minimálním zastoupení...), a i pocitově ji vyjadřujeme poněkud rozdílně.
...jakoby ta vůně vystihovala rozpoložení člověka, jeho podstatu(a pak se nedivím, že ji má na Tobě ráda Tvoje sestra, protože Tě zná...)
Dnes v praci na me kolega: ,,Tyjo, novy parfem! Dobry to je!
"
Houby novy, stary kamarad Slon.![]()
Tak uz si zas vsichni kupuji Black Perfecto![]()
Ale pry se to spatne shani. To je zas ukoncena vyroba nebo co?![]()
Fakt? Já jsem na dně s LRPN Ma Robe Velours a váhám, jestli ji zopakovat nebo koupit Black Perfecto - protože teď je jejich čas. A pár komplimentů v práci jsem na ni taky utržila.
Riziko LRPN spočívá v tom, že je spousta z nich limitek a je v tom poněkud nepřehledno![]()
Já včera v bance dostala kompliment na Mémoir od Amouage, bylo to posledních pár kapek z miniodstřiku. Ale rozhodně to není popud ke koupi, neboť jsem se při odchodu voněla na domovní chodbě a manžel, který šel chvíli po mně z bytu, pak stejně remcal na "příliš silný odér".
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí