Luna Sloní kompliment
, tak si ho slečna užila alespoň na tobě.
Komplimenty
Tak dnes kompliment na Givenchy L'Interdit Rouge.
Je na mne fakt dobra!![]()
![]()
Luna Má nádherný flakón! Budu si tu vůni muset jít připomenout; ten první L´Interdit mě rozhodil tím, že jménem parazitoval na původním předchůdci, tak jsem byla předem zaujatá.
V pátek zdálky křičí kolegyně: Jdi ode mě, nepřibližuj se, mám migrénu a parfémy mi to zhoršují.
Tak jsem to vzala jako kompliment, že mé okolí ví, že používám parfémy.
No já vím, že jsem mohla jít i do stížností, ale já jsem ta optimistická povaha![]()
Luna Já jsem si koupila flakon od viktorka_od splavu a nějak se s ní nemůžu sejít. Ze vzorku se mi líbila, v parfumérii se mi líbila a když se navoním, tak mi nesedí. Takže zatím zůstává kvůli flakonu a uvidím.
Renusatko Kdyby te nebavila a mne porad jo a chtela sis nechat flakon, tak si postupne muzu brat odstriky.
Akorat teda az spotrebuju Rouge, chci urcite Intense, ta je jeste o facku lepsi.![]()
Dneska jsem dostala pěknej kompliment.!
...jeden kolega, že prý FAKT pěkně voním!. Tak jsem s úsměvem poděkovala a on, že prý chlapi(kolegové) říkají, že voním, a že teda fakt jo. A já, že mi to ještě nikdo z nich neřekl, až teď tady on...
Tak jsem měla radost![]()
Dnes při pochůzkách s volební urnou pochvala na Baccarat Rouge
Na karlštejnském vinobraní opakované komplimenty na Pomegranate Noir (jedné slečně jsem musela dokonce nechat vyfotit flakon). A pak si člověk vezme nějakou exkluzivku ...a nic.![]()
Odvážlivec - nejen, že to vnímal, ale bych i schopen pochválit nahlas. Třeba se teď osmělí i další![]()
jerry No já se vůbec nedivím; taková jednoduchá Eglantine od Fragonardu za pár šupů sklízí samou chválu, zatímco ty nejsofistikovanější kompozice většinou nesklízejí, ale rovnou vyklízejí...prostor kolem mě
.
Miru A jakou vůni jsi měla na sobě? ![]()
Předpokládám, že LHB to nebyla
.
...nosím do práce téměř pořád Mon Guerlain EdP, tak si myslím, že to patří jemu...
Prostřídám to vyjímečně s Shalimar Philtre
(mám ji jako orientální, lehoulince živočišnou mýdlovku od Guerlainu, sálá mi z kůže pěkne...).
Když se navoním L´Heure Bleue - přijde mi to nějak "málo", je málo průrazná. Spíše se mi roztaví na kůži a přivine se ke mně. Je to pro mě taková delikátně chypré mýdlovka od Guerlainu
(tou se voním nejvíce doma, užívám si ji, nepotřebuji se vymezovat. A nebo ji smíchám s tím Mon Guerlain či Shalimarem Philtre. Jak mám chuť).
![]()
Díky za odpověď! Dívám se, že teď máš podle poličky guerlainovské období
.
Mně LHB přijde zase průrazná až moc (a to tě nepodezírám z krotké aplikace
), takže ve výsledku ji také často nosím doma, případně na prochízky.
...tak schválně jsem se ráno s ní sestříkala, všude. Stejně jsem si na druhou ruku šplíchla párkrát Shalimar Philtre. A stejně je na mně LHB tající, sálavá tělová vůně. A jak u nás mžilo, tak krásná...
Jo, Guerlain si pořád drží kvalitu. A o tu mi jde
No do tohoto počasí je LHB ideální, to je dokonalá kombinace. ![]()
...kuju![]()
Včera mi byla pochválena Kelly Calèche, a to mladou servírkou při mém odchodu po několikahodinovém sezení venku na zahrádce - vůbec bych neřekla, že bude ještě cítit. Evidentně s ní tohle podzimní počasí dobře ladí.
...co by ne. Podle mě si ta vůně v chladivějším vzduchu tak nějak povlává kolem své nositelky jak mušelínový šál...
Věřím, že Tě to hodně podtěšilo.?.![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje