Korsičanka No vidíš, a teď se dočkáš. ![]()
WP poznávací: MGO Duftmanufaktur
Balìček ala francouzská Indočìna by mohl být vrcholem letošnìho lèta. A ještě by někho mohl vyrazit do Bangkoku a zmapovat thajskou scénu![]()
Woody Já jsem si s tím Siamem na tebe vzpomněla ![]()
Já se hlásím maximálně k virtuálnímu mapování. I když oni jsou ti nezávislí parfumeři v naprosté většině hodně otevření a vstřícní. Pozvání k návštěvě jejich dílny/atelieru dostávám po krátké komunikaci velmi často.
prďola
Toho si nesmìrně vesmìrně vážìm
Ty budeš mìt velmi třpytivé aurické pole, dámo! K tomu vytřìbený vkus na parfémy....kdo jiný by měl být zván do ateliéru...+ svěženkář, slniečko, Korsičanka, mourek, alibi...
svěženkář ráda bych se připojila ![]()
alibi jasně!
svěženkář děkuji ![]()
Woody No oni jsou ti nezávislí parfuméři de facto úplně stejní maniaci jako my, jen jsou trochu akčnější
Často je to jen otázka času, energie a volných zdrojů. A oni si o tom moc rádi popovídají, předvedou, pomůžou podobně postiženým. Ostatně i mezi námi je spousta těch, kteří ten krok navíc udělali ![]()
Korsičanka Cha! Teď jsi mě teda rozesmála!
V mých představách by osoba s třpytící se aurou nikdy nebouchala násadou od koštěte do stříšky balkonu aby vyplašila hejno holubů, kteří ji kálí na balkon a do truhlíků - tak jako já před chvílí. V mých představách by osoba s třpytící se aurou doširoka rozevřela náruč a konejšivě pravila: welcome! klidně mi pokálejte i tu auru, drobečci! ![]()
@prd'ola
schválně, čìm jsi byla při tom holubìm mortal combat navoněná?![]()
![]()
Woody tou nádhernou pařížskou kyticí
myslíš, že si holoubci pomysleli něco o sekernici, která krásně voní a budiž jí vše odpuštěno? ![]()
Spìš si zavrkali : Och kousek Pařìže a třpyt jak z Eifelovky...na tuto střìšku se brzy vrátìme![]()
Woody Dostal jsi mě! ![]()
Ty a Guerlain jste mě inspirovali....Přeju krásný večer
prďola Aby to byl mortal combat, musela bys držet spíš flintu než smeták, takže aura je jasná![]()
@prďola
Balìček ala francouzská Indočìna by mohl být vrcholem letošnìho lèta. A ještě by někho mohl vyrazit do Bangkoku a zmapovat thajskou scénu
No, to som toho roku zvažovala, pretože mi to pri terajšom fungovaní slovenskej colnice prišlo ako lacnejšia alternatíva než objednávanie vzoriek
, ale zdá sa, že som prešvihla správne ročné obdobie, vraj tam už teraz bude furt pršať. A dizajn week, na ktorom bola tento rok prvýkrát parfémová sekcia už asi tiež skončil.
Teda slniečko navoňaná Baruti lìpou a taký BBC report o voňavé scéně U krevety a jasmìnové rýže.
Jojo teď je monzun a přìšerné horka Thajky úpì, všechno je zapařené, provlhlé, parfumy nedržì....já i husa dočkáme času a tedy i klasu
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje