svěženkář Díky pentacon je WP s MGO Duf. u mě
Korsičanka ho předám 2.6.
WP poznávací: MGO Duftmanufaktur
prďola Už se těším![]()
prďola Rádo se stalo. Když to vyjde, tak se toho 2.6. uvidíme. Užij si zkoušení!
Korsičanka ModestMourek Ahoj, malý dotaz. Kde se teď nachází WP?
Jak probíhá zkoušení a kdy proběhlo/proběhne předání dál? Díky a hezký večer!
svěženkář Včera jsem dostala WP, takže u mě pobude, než vyzkouším, a pak nějak k ModestMourek dopravím.
Korsičanka Díky za zprávu, jasně v klidu vyzkoušej!
svěženkář Tak v týdnu přepošlu ModestMourek , už jsme domluveni, ale fakt nerada
,.... protože jsou nádherné! Zkoušela jsem většinu jen jednou, abych nevyplýtvala, ale Black Forest, Labdanum a Gentleman L jsem musela 2x, neb bych je brala okamžitě střelhbitě i v odstřiku...o flakonku ani nemluvě
Korsičanka Déky! Já vím, poctivé, plnokrevné.
svěženkář Hlásím, že WP od Korsičanka je u mne. Naneštěstí se cestou vylil vzorek Gentleman V.![]()
ModestMourek V Gentleman V nebylo už nic ani u mě:( Ovoněla jsem uzávěr a nerozbalovala.
svěženkář Z Gentleman V jsem vytáhl poslední slzu a prádnou vialku z WP vyřadil.
Do WP jsem doplnila vzorek Labdanum Symphony:)
Korsičanka Díky, doplněno.
Balíček už je nějakou dobu u Panenka, že ano?
ModestMourek Ano, plánuji v pondělí/úterý odesílat slniecko.(teď o víkendu nestíhám). Je třeba něco řešit, než pošlu dál?
Netušíte někdo, jestli se dají vůně této značky koupit aspoň v kamenném obchodě? Protože eshop je trvale úplně mimo ![]()
svěženkář nebyls tam teď někdy v poslední době?
Netušíte někdo, jestli se dají vůně této značky koupit aspoň v kamenném obchodě? Protože eshop je trvale úplně mimo
svěženkář nebyls tam teď někdy v poslední době?
Bohužel nemám žádné zprávy z poslední doby.
Panenka ModestMourek Děkuji za info!
Je především pro ty dál v seznamu. Pro představu, kde WP je a kdy k nim tak přibližně zamíří.
svěženkář Díky za info! Tak asi nezbyde nic jiného, než si udělat podzimní výlet... ![]()
Dívám se, že je tady jedno poslední náhradní místo. Mohla bych se ještě zařadit na konec?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje