Teď dočítám recenze na Prina od slniecko a to je dokonale svůdná reklama! Můžu prďola poprosit o napsání na konec? Očichala bych aspoň vialky.
WP Thajsko & Malajsie
Vosina zapsáno ![]()
alibi Díky za info, vůně si v klidu užij ![]()
Alibi byla rychlá, balíček mám doma, ale vzhledem k množství vánočních akcí, budu určitě pomalejší.
ze všech zkoušených značek mě zaujala nejvíc Strangers Parfumerie, tam se mi hodně vůní líbilo.
Aroon Sawat ovocně květinová, Cigar Rum - likér a kouř (ta se mi líbila hodně
), Scotch Peat - dřevitá whiskey, So Fetch! - růžovortěnková (pěkná, ale nehodí se pro mne), Oliver- kolínská jako Bel Respiro od Chanelu (boží
), Lumberjack Cologne - ostrý citron (může se přechýlit do osvěžovače), Sangre Dulce - Sangria (moc moc líbila
), Euphories - mandarinaka a vanilka (kdyby bylo vanilky míň, tak by se mi líbila víc :-), Comme Un Carrousel - cukrová vata a plastová panenka (kupodivu je to pěkné), Burning Ben - tmavý koňak s tabákem a čokoládovou ambrou (moc moc moc
)
Na opačné straně je značka Prin a Pryn - Aran je zatuchlý a plesnivý starý dům, Arsalan a Varuek hovínko, Homa hnůj, Aranyaka smrduté zvířátko ![]()
Naprosto nechápu - Sombre (Strangers Parfumerie)- zvratky a bílé květy - je to jako smrdutá bomba od Pamely Dalton ![]()
Renusatko V klidu si je vyzkoušej v tempu, jaké ti vyhovuje
Já leckdy nejsem schopná dát víc než tři vůně za večer. Tedy pokud je opravdu chci vnímat po celou dobu jejich vývoje.
alibi Mně ty deklarované složky zní taky leckdy absurdně, ale teď si představ, že jsou lidi, na kterých ta vůně pracuje fakt skvěle! Nevěřila bych, kdybych to na vlasní nos nevyzkoušela ![]()
prďola fakt? no to bych ráda zažila!
alibi Zkus si někdy říct MiJe, a uvěříš... ![]()
![]()
Mám prozkoušeno. Až na výjimky jsou vůně zajímavé. Jediné, na co jsem neměla odvahu a je mi špatně už při čtení složení, je Sombre
. To opravdu nechápu, ještě ve světle toho, že ostatní vůně té značky jsou spíš líbivé a většinu bych nosila.
V pondělí posílám Ignis
Renusatko Těším se ![]()
Kočka_toulavá Hlásím, že mám vyzkoušeno, prosím o info kam poslat balíček
Ignis Veĺmi pekne ďakujem, idem písať ![]()
Dobrý deň prajem, pre mňa aktuálne najzaujímavejší balíček. Doma sa mi vyskytli dva Wanderpackety naraz. Tento som musela odložiť, lebo čo som privoňala prvé tri vialky na skúšku, všetky sa mi ľúbili a radšej som to šla rozchodiť. Pri ďalšom náhodnom skúšaní iných vialiek to bolo rovnako. Rada by som balíček budúci týždeň poslala, posielať budem asi k @ModestMourek ?
@prďola Prosím, kde zháňať keď sa mi niečo moc zapáči? :)
Kočka_toulavá Nemusíš spěchat, zkouším teď WP Rusko.
Kočka_toulavá Nemusíš spěchat, zkouším teď WP Rusko.
ModestMourek jej, dakujem!
Balíček je v pořádku u mně. Vřelé díky ModestMourek !
...ještě je, prosím, možnost přihlásit se o balíček na zkoušení.? Pokud ano, byla bych moc ráda...
Klidně možno, je tam toho ještě dost.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025