Tak ako? Porovnala si?
Vůně pro dnešní den (večer/noc)
Biely kvet Ano. LHB je ostřejší, syrovější, útočí na čich velkou silou a jde víc do prostoru. QVLP je hebčí, kulatější, mazlivější, ale taky drží velmi dobře a její závany tě dlouho provázejí:)
Korsičanka
Ďakujem!
Biely kvet Ano. LHB je ostřejší, syrovější, útočí na čich velkou silou a jde víc do prostoru. QVLP je hebčí, kulatější, mazlivější, ale taky drží velmi dobře a její závany tě dlouho provázejí:)
Jakou koncentraci jsi, Josefínko, zkoušela? LHB je skutečně silák, ale i ona je po rozvonění mazlivá. Jen potřebuje čas, jako asi všechny "velké letité" vůně. Ale extrait, co si pamatuji, tak ten je ohromně mazlivý, kulatý, měkoučký a zároven decentní. Výdrž má samozřejmě mnohahodinovou.
Cervanek Ano, jedna z nejhezčích vůní, které jsem poznala. ![]()
A tak jsem si v posledních dnech vzpomněla na pár vůní, u kterých bych si moc přála, aby byly vzkříšeny a nejvíce by mě potěšila Mahora a L´Instant Magic Elixír.
Dalia EDP, zlato. Věřím, že extrait LHB by se mně taky VELMI líbil
. No, uvidím, zda se naučím šetřit na čisté parfémy
Cervanek Ano, vůně mě zase drží a dělají mi radost. Dokonce to začala akceptovat i mužská část mé rodiny, která pro vůně jinak pochopení nemá. Ale myslím, že jsou rádi, že mě něco těší. ![]()
Mahory mám skoro 30 ml, ale v odstřicích. Přála bych si ji však vlastnit v origo flakonu. A máš pravdu, i nemožné se někdy stane skutečností
... například já už vím, že ještě letos se mi jeden veliký parfémový sen splní. I když bych to ještě nedávno považovala za nemožné.
Korsičanka Dřív jsem se extraitům vyhýbala. Ale postupem času se mi jich na polici pár sešlo a musím uznat, že jsou to poklady.
Nenosím je často, ale pokud ano, pak je to zážitek.![]()
Dalia Souhlas. Jak se nám vyvíjí nos, směřujeme tam chtě nechtě
Ale naše kapsa trpí![]()
L´Instant

Jungle Elephant Kenzo

Peut-Être

L Heure de Nuit

Mon Guerlain Intense

Coco Noir

L'Heure Bleue

Iris Ganache

Dalia tak přesně tyhle barvy vidím vždycky, když k ní přivoním..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my