Habana 500

Habana 500

...krásná fotka k vůni!
Miru ...Jela bych tam hned!![]()
Lu Krásné složení i balení
Gratulace! Jakou má vůně výdrž?
...no, i já bych se nebránila![]()
Lu Krásné složení i balení
Gratulace! Jakou má vůně výdrž?
Korsičanka Na mně drží slušně, i když nejde moc do prostoru. Je krásná
. Složení vypadá divoce, ale je to velmi kultivovaná kráska....
Žádnou podobnou vůni s kávou neznám....
Lu Tak někdy vyměníme vzoreček, ju?
Já jsem zatím Renierovým vůním nepropadla![]()
Korsičanka Ráda!
Lu
Zítra písnu.
Jungle Elephant

Tonka Impériale

...ten obrázek k vůni sedí, úplně cítím, jak to tam voní...
Dalia Ten obrazek je bozi! Ja jak vidim naznak vesmiru, je konec.![]()
Luna ![]()
... a dnes ráno po sprše voním La Vie Est Belle. Včera jsem si říkala, že po delší době vytáhnu Addict, ale nejde to. Vadí mi tam ted koření. Doufám, že časem se ten můj nos zase srovná. Ale LVEB mi fakt sedne.

I dnes ...

...já nosím pořád Jungle Elephan
t(no, je fakt, že mám pak akorát Addict
Ale i když je krásný, sedí mi ten Slon teď lépe, a ke všemu ty komplimenty...)
Ale díky Tvému příspěvku jsem si vymačkala poslední kapky z flakonu La Vie Est Belle Intense a
JO!, zase bych ji moc ráda měla![]()
Takže aspoň vím, co pořídím příště![]()
(pokud nedám další flakon Slona...)
Miru Taky jsem si dnes na ruce připomněla LVEB Intense. A protože jsem jinak navoněná klasickou EdP, tak jsem pěkně vnímala rozdíl mezi nimi.
LVEB mě nyní hodně baví. Navozuje mi dobrou náladu a tak nějak hladí po duši. Asi ji budu točit víc.![]()
La Vie Est Belle

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.