LVEB Intense

LVEB Intense

une rose chyprée

Soir de Lune

Jungle Elephant

Miru Ty sa toho slona nemôžeš nabažiť, že? ![]()
...jsem sama překvapená, jak se ho spíše nemohu "zbavit"...
No, ono se dvěma vůněmi na polici to jde ztuha
Ale ani ten Addict mi nějak nestačí, nově LVEB Intense také ne, i když jsou to obě krásné vůně. Ten Slon má asi něco navíc..?.
Je mi v ní tak nějak dobře, klidně, samozřejmě...
(kolikrát se stříknu nějakým vzorkem, ale "nejde to"... Opravdu po strašně dlouhé době vůně, která mi sedla na maximum a nejsem schopna přesedlat na něco jiného, a to bych třeba i kolikrát ráda. Ke všemu sbírá komplimenty každou chvíli. Tuhle zase, že prý co to je, že je to krásné, provokující a současně přitažlivé... No, nenos takovou vůni
)
Soir de Lune

Zatím pořád ...

To je tak, když odjedu na pár dní z domu a zabalím si jen jednu vůni.
LVEB L'Absolu

LVEB L'Absolu

Viva la Juicy Gold Couture

Coco EdP

Obrázek k Viva la Juicy Gold Couture je úžasný. Strašně působivý, i když vůni neznám.
RenusatkoDěkuji.
Vůně je dost sladká a kombinuje květinové tony s gurmánskými. Kdybych měla vialky, poslala bych Ti vzorek, ale bohužel nemám.
Všechny vůně značky, které znám, jsou pěkné a poměrně levné. I ty jejich, svým způsobem bláznivé, flakony mám ráda.
Beloved ![]()

Symbol Marina de Bourbon

Beloved

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.