Krasavice ...

Krasavice ...

Dalia Očarili ťa arabky?![]()
Biely kvet Dlouho jsem měla parfémový útlum, nic mě netěšilo. A pak, když se rozjelo zkoušecí vlákno arabek, jsem si řekla, že bych taky nějaké zkusila. V krabici čekalo pár vzorků, tak jsem začala. Před lety jsem pár arabek měla. Tak jsem i zavzpomínala. Ano, očarovaly mě. A jsem moc ráda, že mi zase vrátily chut zkoušet. ![]()
Dalia To je na tom najlepšie! ![]()
Biely kvet
... to jo!
Flakon vypadá jak z drogerky, ale ty krabičky ![]()
marieu Ano, krabičky mají úchvatné. A chválím i parkety
!
Fleur parkety byly skryté pod 2 vrstvami zaprášených a zašlapaných koberců v původním stavu. Nechali jsme je renovovat - stálo to za to.
A obsah toho drogerkového flakonu nezklamal oproti letmé zkoušce z parfémovaného ubrousku. Jarnička jako vyšitá ![]()
marieu Tak to je moc dobře!
Tak jsem pořídil erbovní zvíře! 
A ještě trochu podráždím dnešním úlovkem, co je ještě na cestě... Baquenálie!
svěženkář Tys ho tam koupil!?!!
Gratuluju - rychlé rozhodování!
svěženkář Jé, kamarád, Baque mám moc ráda.
Dobré úlovky máš.
Já dnes od Korsičanka Gris Charnel, odstřik. Zatím se mi líbí moc.
A já včera:)

Korsičanka Stejně na ten flakon čekám, zda vyjde od Lulua, tak co už...
Zajímavý flakon, co to je za vůni?
Renusatko Děkuji! Tys nás představila.![]()
![]()
svěženkář Narcissus Orientalis od Annette Neuffer. Mrkni ve vlákně EU-int. obchody:)
Korsičanka Díky. Má ateliér v Mnichově, po lockdownu se tam chystám
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich podmínkách užití.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.