wendulka to vypadá moc hezky
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
wendulka Třicítka by byla pro mě ideální. Zvláště s nějakými procenty slevy
.
wendulka paráda...a s tým koženým puzdrom ![]()
wendulka Gratuluju, je to parádní kousek. A mě těší, že někdy i dlouhé přemýšlení je k něčemu dobré.![]()
Jelikož jsem zjistila, že KaDeWe už značku Jacques Fath nevede, byla jsem dnes vystavená nečekanému dilema, co teda místo Lilas Exquis a po hodině bezradného bloumání jsem to konečně vymyslela
.
Vypadá to krásně! Gratuluji k úlovku! ![]()
Krehutka tak mi to nedalo a pro svoje 4 vzorečky jsem se do vava-voom vrátila. Vybrala jsem si unheimlich, memory-motel a dvě svěží fig-tea-3 a apsu. Dnes začnu testovat.![]()
Korsičanka to ty máš murmure-des-dieux? Tak mé nejbližší okolí vůbec nereaguje. Ale potkala jsem tátu a ten mi řekl, že hezky voním a pak dvě cizí dámy mi vůni pochválily. A slečna z vava-voom samozřejmě, říkala, že ji má taky a že krásně voní v létě. Já jsem max spokojená, mně se trefila.
černá káva No to právě nebylo moc dlouhé přemýšlení, jelikož v nákupních plánech jsem jí vůbec neměla
.
Dalia Díky
.
nellielovett Všechno výborná volba
. Přeju příjemné testování.
wendulka A kdo psal toto?
Jelikož jsem zjistila, že KaDeWe už značku Jacques Fath nevede, byla jsem dnes vystavená nečekanému dilema, co teda místo Lilas Exquis a po hodině bezradného bloumání jsem to konečně vymyslela
.
wendulka děkuji. Dnes mám na sobě celý den apsu a super výdrž. Cítila jsem ji i po čas cvičení, kdy jsem se fakt zapotila, tak na léto bude super.
nellielovett Murmure je pro mě trochu úlet, do práce jsem ještě nezkoušela
Doma se s ním ale voním ráda:)
nellielovett apsu je krásná "zelená" vůně. Možná by se ti líbila i Ambergreen (mají/měli ji v Objectu na Cihlářské) a You or someone like you.
Jinak dobrý výběr ![]()
černá káva No vždyť pouhá hodina je u mě málo, když uvážíš, že nad koupí se za posledníí rok rozhoduju týdny nebo měsíce
.
nellielovett Určitě
. A s tou You or someone like you ti Křehutka taky radí dobře.
Krehutka díky za tip, do Objectu se zastavím.
nellielovett a memory motel mam taky vzorek, ale mne nesedi, je tam citit morska sul a to ja nemam rada, ale kdyz sedne, bude taky skvela.![]()
wendulka Tak v rámci několika hodin bych řekla, že to je srovnatelné. Přece se nedá unáhlit, že.
Luna mě zaujmul hnedka už podle popisu, zatím jsem jen zkoušela na prodejně, takže jsem napjatá. ![]()
Přivolávám jaro, takže dnes: Mon Guerlain Eau de parfum florale, jsem z ní nadšená.
Jsem ovecka, beeee, proto jsem si hned musela taky koupit Pharrela Williamse :D
dnes jsem vyzvedla slepáka, po kterém jsem už dlouho pokukovala a je to blaho ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje