Mutziputzi Jenom mě mrzí, že jsem měla pro začátek půjčnej takovej stabilnější a až v neděli odpoledne jsem jen tak ze srandy půjčila "závodnickej" a to bylo úplně jiný kafe
. Užší, delší, sice méně stabilní, ale super svezení, daleko rychlejší. Na tom stabilním jsem zase mohla zkoušet jógu
.
Cvičení doma
999 Tak to já low cost nafukovací, ale i tak super![]()
Mutziputzi Neměla jsi ten z Lidlu? Moje dcera o něm uvažuje, tak kdyby byl v pohodě, bylo by to dobrý :-).
999 Ten je vyprodanej
, měla jsem parametrově stejnej, o něco dražší, kolem 10...tenhle, než bych ho popsala))
podle mě na rekreační využití stačí.
Mutziputzi Díky :-).
Prezila jsem svuj prvni 24h pust.
Za chvilu je ze me Dusek a odstehuju se do hlinene chatrce.![]()
Luna
doufám, že budeš i v chatrči mít skříňku na parfémy.
Já jsem teď chodila do posilovny jen 3x a nevím, jestli se ještě dokopu k něčemu víc. Dneska jsem po dlouhé době šla taky k našim a zpět pěšky, 8km
paktofonika Hele ta Carolina Deisler se ti postava libi? me prijde teda dost eeeee. Jako ze uz je to fakt na hrane.
Treba karina elle na insta je taky hubena, ale ma vypracovanou postavy (a udrepne teda i 100 kg) a pritom neni nijak namakana, to se mi libi o dost vic.
Luna Hele, ty furt neco s 10 kilama, to vubec neni smerodatny. Ja mam stejne kilo jako jsem mela kdysi, kdyz jsem mela o dve velikosti vic. Ale vypada to uplne jinak (sadlo mam porad teda, ale min a jinde trochu). O tom to fakt zas tak neni. Ja se na vaze zhrozim treba, protoze vazit vazim dost, ale obemove to tak nevypada. Pred tim kdyz jsem vubec necvicila tak jsem pri stejne vaze mela fakt o dve velikosti vetsi hadry.
999 paddle boarding je bozi, super cviceni a nebo i ta joga, tu jsem nezkousela, ale maj to u kamose v centru kde pujcujou kayaky, to by mohlo bejt super, akorat ten ocean tady ma 16 stupnu, tak kdyz zahucis je to kosa.
0zero7 Jo, to ja vim, to bylo pouze orientacni.
Na vahu jsem vlezla naposled pred 3 rokama a uz to neminim zkouset. Ja jsem ted hrozne namotivovana, zacnu od pristiho tydne cvicit jako driv a tesim se.![]()
0zero7 Tak leda v neoprenu :-). Já jsem z toho teda nespadla, ale Lipno není oceán, že... Zase už je strašně zelený, tak by se mi tam taky nechtělo :-).
Zdravím, zahlédla jsem tu někde zmínku o aštanga józe, taky se mi to celkem líbí, tak bych si ráda dala doporučit nějaký soustavný kurz pro začátečníky,víte-li někdo o něčem kvalitním v Praze. Předem děkuji!
Tak jsem tento tyden zacala konecne zase cvicit, dnes s kettlebellem, ktery jsem driv skoro v ruce necitila, ted ho sotva taham![]()
Luna Som na tom rovnako, v lete som tomu moc nedala. Začala som minulý tyždeň, cvičenie každý druhý deň, začala som aj behať aspoň trochu počas dní bez tréningu, v stredu som dala 3km na biku do celkom prudkého kopca a včera večer som zaľahla s angínou. Taže tak ![]()
Luna takže s velikostí 34 potřebuješ 10 kg zhubnout. Lituji, problém nevidím v těle, ale v hlavě.
dzizisketa Nevím, jak to má s kurzy, ale jinak je tenhle člověk super. http://www.ashtanga.cz
Čo myslíte, za koľko sa dá dať dole 8kg tuku? (mutzi sa vyjadrovať nemusí, to viem že za tri týždne nieje o čom :D)
paktofonika Já tomu vůbec nerozumím, ale kdyby šlo o mně, dala bych si termín 3 měsíce. Kratší doba se mi zdá nezdravá a zase delší by mě nemotivovala...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje