Potrefenáhusa no čeho jinýho, to je samozřejmý))
Cvičení doma
Mutziputzi hele hlavně pokaždé, když to nahlásíš (-x kilo sádla) nezapomeň si udělat čárku, aby na tebe pak kronikářka nevytáhla, že už musíš vážit maximálně 23 kilo:P
viktorka_od splavu To já je pak mam klidně do tejdne zpátky, zlé jazyky mi zde tvrdívají, že s každým rychle ztraceným kilem mi 3 rychle přibydou, ale zatím je musím zklamat![]()
Mutziputzi no tak to máš kvalitní metabolismus (uložit za týden tři kila sádla mi přijde skoro stejně ne-li víc nemožný než je zhubnout![]()
viktorka_od splavu no to určitě je, ale víš jak - jsou věci mezi nebem a zemí...![]()
Takze od zejtrka, budu na to muset rychlejc!!!
3 kilá za týždeň je v pohode, ale budem sa opakovať, že 3kg tuku nehrozí.
Mutziputzi tak jak to jde? ![]()
Magráta dnes jsem začala))
Mutziputzi takže půl kila tuku je dole...![]()
Catherinne tak asi, do vecera zmizi jeste 10 deka, at nejsem hned prvni den ve skluzu
Mutziputzi a ako to robíš? Neješ?
pecka Teleportuje ty tuky nejspíš ke mně ![]()
Pinot Noir dnes asi mne,cítim sa ako slon v porceláne ![]()
Nebo to teleportuje ke mne,I kdyz ja to do sebe teleportuju sama. Jako ja na sebe byla v nedeli fakt pysna, sla jsem na oslavu, nic tam temer nesnedla, z dortu jen ochutnala,navic tam I zpet mi to dalo 8 km a dnes zazvoni segra s tacem, ze jako se nesnedly ty dorty, tak mi neco veze?! No, sezrala jsem to! O dve hodiny pozdeji zazvoni tata a ze mi neco koupil a byl to zakusek, no sezrala jsem to! Jsem tak tucna, ze I voda ve vode byla mastna, kdyz jsem se koupala!!! Domyslete si 5 hysterickejch smajliku!!!!Tak od zejtra zacnu!
Karja No já se tento víkend taky právě moc nekrotila, nepřetržitý žraní a nehorázný množství vína a piva. Ještě štěstí, že jsem tento týden v práci, tam je snadný nežrat
Mutziputzi a ako to robíš? Neješ?
Teleportuju
Jim úplně normálně, resp. nesežeru na co přijdu.
Mutziputzi a normalne ano? Ja myslela, ze ty se hlidas porad
Candance já se nehlídám vůbec naopak, bohužel...zas mám vycvičenej metabolizmus tak, že mi stačí trochu ubrat a hubnu jedna báseň.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje