Luna Ha ha, dekuji, to me rozesmalo! Vsak vecer budu skuhrat, trva mi to vzdycky aspon 24 hodin, nez to poradne zaboli.
Cvičení doma
999 Nepotřebuješ takovou nálož. Nech si svůj pěkný malý zadek. Můj sen - malý, leč pevný zadek. Dokonalost
.
0zero7 Gratuluju ke shození 1 a půl velikosti, to je paráda
.
Já chci zpět six pack
.
Renusatko Obdivuji tvé vstávání. Já tento režim musela chvíli absolvovat a málem jsem "umřela", natož mít náladu na fitko. Jsem zvyklá chodit spát po půlnoci, takže jsem spávala max.5 hodin denně a odpoledne jsem byla mrtvá. Jsem sova a tohle pro mě bylo fakt utrpení.
0zero7 wendulka Já k posilovně přidala chůzi, ale celkem dost asi kolem 15-20km denně. Někdy i víc.
Já chodím relativně hodně, a miluju to, ale 15-20 km denně (někdy i víc) si neumím časově představit. Ve všední dny nachodím kolem 10 km. Při práci bohužel sedím. Rekordy trhám v Paříži, kdy 20 km není problém. ![]()
whiskas Já jsem teda sova, takže těch 5 hodin spánku bývá celkem normální, protože moc před půlnocí taky spát nejdu. A ráno jsem v práci, kde lítáme, tak člověk nemá na únavu nějak čas. Taky nevstávám každý den a s tím nepravidelným režimem to vždycky někde dospím. Ale jinak mám to dopoledne taky na nic
, třeba posilovna před odpolední je vyloženě na dvě věci.
Renusatko No jo, já potřebuju svoji "8"
, tedy ideálně, ale spokojím se i se 7 hodinovým spánkem. 6 přežiju, ale když jsem spala pravidelně max. 5 hodin, tak to už jsem opravdu radostná nebyla. Jak píšeš, v práci to bylo o.k., ale pak totální útlum. Jsem ráda, že je to za mnou, byť práce mě opravdu bavila.
whiskas Tak moje výhoda je určitě to, že jsem ve 13 doma. Kvůli brzkému vstávání to měnit nebudu
. Vyhovuje mi celé odpoledne volno.
Jinak teda cvičebně. 3x týdně posilovna a volné dny jsme využili k výletům. V pátek kolem přehrady 15 km, včera ZOO Zlín asi 15 km a dnes Pálava.
Renusatko Aha, tak to já jsem tam tedy byla klasických 8,5 hodiny
. Ne, vstávání v 5 mě fakt nebere (to bych šla raději v 5 spát). Ale je fajn, že ti to vyhovuje, máš pak celý den před sebou.
Renusatko Ja jsem ted spocitala pres appku, ze to mam z domu do prace 7,3 km. To bych mohla chodit aspon cestu zpet.
Jen je teda jeden usek po silnici, ale velka vetsina je cyklostezka. Tak ja to v utery zkusim, ses motivator!![]()
Luna
Uvidíš, je to celkem dost, ale zase ne pro tebe. Vždycky mi přijde horší najít čas, než jít. Po práci si teda vyčistím hlavu a připravím se na další kolo doma
.
Luna jak píše Renu, asi to pro tebe bude velká ztráta času... hlavně dávej pozor na té cyklostezce, tam je to kolikrát o život:-(
viktorka_od splavu V týdnu na cyklostezce není skoro ani noha a to ani za hezkého počasí, to se dá i v Brně. Šla jsem teď asi 3x od biotopu k přehradě mezi 15 a 20 a skoro nikde nikdo.
Renusatko Tak jsem se dnes odvážila, nechala si potupně vysvětlit, jak se ovládá a poprvé v životě jsem v posilovně vlezla na ten moderní běžící pás a vydržela jsem na něm v novém sportovním vybavení v lehkém poklusu celou hodinu, což dalo premiérově 7 km.
Je mi jasný, že Tebe, která je na něj zvyklá pravidelně včetně elipticalu tím asi neohromím, takže se mi, prosím, nesměj, ale když uvážíš, že jsem v životě neuběhla ani prd, tak jsem na sebe fakt docela pyšná
- jsem to vzhledem ke svému kolenu a chodidlům nechtěla přepálit.
Hlavně mě teda překvapilo, že ve srovnání se spinningovým kolem jsem se skoro vůbec nepotila
. A přesně jak jsi říkala, do spalovací tepovky jsem se dostala za chvilku.
Tak uvidím, co na to moje nohy zítra a když dobrý, tak bych to o víkendu zkusila zase
.
Nemate někdo zkusenost s cvicenim v BODYBODY? Má to efekt? Nějaký boost před létem bY s mi hodil, ale abY to nebYlY vYhozené peníze...
Čtu to se zpožděním a nevim,jestli někdo reagoval. Kamaradka na tohle cvičení chodí- jinam teda- a ma to u ní výborný výsledky. Už po pár týdnech jsem to na ni poznala, zhibla, zpevnila se a prý i fyzička šla nahoru. Nic jineho nedělala. Tak jsem to zkusila taky, po osmi týdnech (chodí se 1x týdně) jsem na sobě nepozorovala absolutně žádný výsledek. Tak jsem se na to vykašlala. Třeba by to časem začlo být vidět, ale už se mi nechtělo investovat. Asi to bude hodně individuální. Mně víc vyhovuje klasika.
Ale teda jako makačka to je. Vždycky při impulzu se dělá nějaký cvik, celé tělo musí být zpevněné, jinak je to sakra neprijemné a člověk musí tu kontrakci jakoby přetlačit. Po těch 20 min. jsem byla vcelku vyřízená.
wendulka No mě ohromíš
. Takhle na první pokus 7 km, to je hodně dobrý. Já jsem ten běh musela vzdát, protože mi nevyhovoval na klouby a ještě je budu potřebovat. Chůze je pro mě přirozenější. Za ty dny volna jsme s manželem nachodili asi 80 km
.
Renusatko No přiznávám, že hodně mi na to tempo stejně jako u kola pomohla hudba. Bez ní bych ho asi udržela jen sotva. Do otevřeného terénu si ale se sluchátky netroufám, plus tam se bojím ještě větší námahy na ty klouby.
Chůze je pro mě taky přirozenější, jenže pokud zrovna nejedu do Prahy nebo se mi nesejde fakt hodně nákupů a pochůzek, tak mi to víc jak 7 kilometrů za den nedá (dnes dokonce jen 5).
No na tom pásu mi nejde
.
V Paříži to bylo super. 15 za den jak nic.
Na Letné teď po etapách opravují tramvajovou trať... a to se mi hodí. Prostě musím jít pěšky "dolů" i "nahorů" (obykle totiž chodím jen ráno "dolů"), protože náhradní dopravu nesnáším. A jsem pak samozřejmě ráda. Takže ve všední dny, ráno i v podvečer, minimálně 4-5 km pěšky v kuse, plus běžný pohyb). A protože je krásně (a pokud není hurikán a na cestě námraza, je krásně vždycky), je to super.
domenica Přesně tohle vám ve větších městech závidím. O 4 km vkuse si můžu nechat leda zdát
. Maximum mám 2,8 km, když se z domova vydám pěšky do Kauflandu na druhém konci města.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje